USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.40 41.70
  • PLN 10.56 10.69

Волинянина, який переховувався та чинив опір поліцейським, відпустили під домашній арешт

29 Січня 2021 14:44
53-річного мешканця с. Брониця Камінь-Каширського району ще восени оголосили в розшук, оскільки йому оголосили про підозру за ч. 2 ст. 342 Кримінального Кодексу України (опір правоохоронцям). Однак зловмисник не з’являвся в суд для обрання запобіжного заходу, покинув місце проживання і переховувався. Нині, за рішенням суду, він знову вдома, інформує пресслужба поліції Волині.

Останні кілька місяців на його пошуки та затримання поліція залучила значні сили й засоби. 26 січня поліцейські виявили й затримали підозрюваного за місцем проживання у цьому селі. Правоохоронці доставили його в Луцьк, помістили в ізолятор тимчасового тримання та клопотали, аби затриманого взяли під варту. Однак 27 січня суд прийняв рішення про інший запобіжний захід – нічний домашній арешт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НА ВОЛИНІ РОДИНА ПАСТОРА ТЕРОРИЗУЄ ЦІЛЕ СЕЛО. ВІДЕО

Прокурор у справі подаватиме апеляцію на таке рішення суду про запобіжний захід, аби його змінили, адже він є надто м’яким щодо особи, яка підозрюється в серйозному злочині.

Як стало відомо, йдеться про Леоніда Шахна. Він є дядьком двох молодиків, які вирішили «тримати» район, і багато років займається незаконним видобуванням та продажем будівельного піску та цінних піщаних порід.

Нагадаємо, 22 серпня 2020 року у Камінь-Каширському районі місцеві жителі побили поліцейського, коли той з напарником зупинив трактор, навантажений нелегальним піском без документів. Зазначимо, що це не перший подібний епізод: декілька місяців тому молодик з цієї ж компанії побив поліцейського, а в 2018 році ті ж особи влаштували шарпанину з поліцією через відмову віддавати «євробляху», яка підлягала вилученню.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Я Показати IP 29 Січня 2021 15:00
Цирк на дроті. Переховувався від слідства,а його відпустили під домашній арешт. Щоб знову десь втік на багатші села? Непогана "криша" у дядька. Яскравий приклад того, що правосуддя в Україні немає - воно знищене. Маєш гроші і зв'язки - можеш робити усе, що заманеться. .
Народна прокуратура Показати IP 29 Січня 2021 16:45
Судді в Україні - це небожителі, вони можуть примати будь-які рішення і не нести за це жодної відповідальності. Так постановив Конституційний суд України
Брониця Показати IP 30 Січня 2021 06:17
Неповнолітні везли трактором шипху із лісу коли зупинили них поліцейські, налякали неповнолітніх, неповнолвтніх садили в машину без батьків, зробили синці на руках та ногах. Коли за них почали заступатись односельчани вину склали на Леоніда Шахна і інших хлопців. В Леоніда Шахна криша Бог, і попробуйте із ним шутити. Бог терпеливий як і Леонід але є всьому кінець даже тим хто більше 150 заяв брехливих, на місяць пише в поліцію...
Хм Показати IP 30 Січня 2021 06:20
На місці це сталася ситуація із євробляхою там Леонід був відсутній. Візьміть до уваги. Є докази про це.
... Показати IP 30 Січня 2021 23:44
Ви де побрали таку інформацію ,ви були присутніми там біля того трактора,?який був із шипхою?,а не з піском. Ви пишете не правду прямо!все село знає що возили шипху а не пісок!для чого,людей принижувати?де ваша совість?але яка тут совість ,ви би якби були голодні то сирими зїлиб. Подумайте кожен про своє життя,і запамятайте що все повернеться бомерангом..
Ок Показати IP 30 Січня 2021 23:48
Ніколи не копай для когось ями,бо сам туди впадеш! І яким судом судиш таким сам судимий будеш!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus