USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

Волинянина, який кинув гранату в двох людей, взяли під варту

Сьогодні 15:23
Суд обрав 43-річному волинянину, підозрюваному у закінченому замаху на умисне вбивство двох людей та у незаконному поводженні із бойовими припасами, запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без визначення розміру застави.

Про це інформує прокуратура Волині.

За даними слідства, 43-річний житель Каменя-Каширського незаконно придбав гранату Ф-1, носив її при собі, а після опівночі 13 липня, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння на території домоволодіння у рідному місті, кинув її під ноги господарю обійстя та його дружині.

Унаслідок вибуху 56-річні чоловік і жінка отримали осколкові поранення.

Читати ще: Військовому, який підірвав гранату на дорозі в Луцьку, суд призначив арешт без права застави

Зауважимо, що зловмисник є підозрюваним у ще одному кримінальному провадженні – про заподіяння легких тілесних ушкоджень, у тому числі працівнику поліції в зв’язку з виконанням ним службових обов’язків (ч. 2 ст. 125, ч. 2 ст. 345 КК України) і йому обирався запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту, проте це не запобігло вчиненню ним нового злочину.

Надалі він перебуватиме під вартою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus