USD 41.00 41.35
  • USD 41.00 41.35
  • EUR 41.25 41.55
  • PLN 10.55 10.70

Волинянин з двору викрав буса

Сьогодні 11:49
Учора, 29 серпня, до поліції із заявою звернувся 36-річний шаччанин. Чоловік повідомив, що ввечері з двору його будинку викрали автомобіль Ford Transit. Ключі та документи знаходилися у салоні транспортного засобу. Сума завданих матеріальних збитків становить понад 200 тис. грн.

Поліцейські оперативно встановили, що незаконне заволодіння транспортним засобом скоїв 56-річний житель Володимира, повідомили у поліції Волині.

За підозрою у керуванні у стані сп’яніння його на стаціонарному посту зупинили співробітники патрульної поліції. До слова, чоловік раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності.

Зловмисника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Читати ще: Волинянина, який із пістолетом вимагав гроші у продавця на ринку, взяли під варту

Нині вирішується питання про оголошення затриманому підозри за ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України та обрання запобіжного заходу.

За вчинене йому загрожує, зокрема, до п’яти років позбавлення волі.

Окрім того, за керування транспортом у стані сп’яніння на правопорушника складуть адміністративні матеріали за ст. 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Триває слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus