USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.50 10.67

Волинянин вкрав велосипед біля «Копійочки», за що отримав 5,5 року тюрми

Сьогодні 20:45
Волинянин, не відбувши попереднє покарання, спокусився на крадіжку велосипеда. Тепер наступні 5,5 року він проведе за ґратами.

Про це йдеться у вироку Шацького районного суду.

Увечері 15 квітня 2024 року раніше судимий Василь Н. знову попався на злочині. Біля магазину «Копійочка» у Шацьку він викрав велосипед марки «АRDIS». Таким чином він завдав потерпілій майнової шкоди на 3420 гривень.

Читати ще: Знову за ґрати: на Волині судили жінку, яка п’яною залізла в чужий будинок і вкрала велосипед

На судовому засіданні обвинувачений свою вину повністю визнав. Він просив суд його суворо не карати. Як пояснив, сприяв у розкритті правопорушення, хотів повернути велосипед і вибачився перед потерпілою.

Власниця двоколісного пояснила, що працює продавцем-консультантом у магазині. У квітні після одного з робочих днів у неї зник велосипед. Будь-яких претензій до обвинуваченого не мала, просила призначити йому мінімальне покарання.

Водночас чоловік скоїв злочин під час не погашеної судимості. У травні 2020-го вироком Шацького районного суду йому дали чотири років позбавлення волі. Суд повважав, що ризик вчинення повторного криміналу з боку волинянина є дуже високим, тому виправлення не можливе без ізоляції від суспільства.

Читати ще: За крадіжку дитячого велосипеда лучанин може сісти на вісім років

У підсумку Василя Н. визнали винним за ч. 4 ст. 185 КК України (вчинення крадіжки в умовах воєнного стану). Йому призначили позбавлення волі на п’ять років і п’ять місяців.

Дмитро КЛИМЧУК

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus