USD 41.00 41.40
  • USD 41.00 41.40
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.35 10.48

Волинянин вкрав у підприємства добрив на понад 200 тисяч: його покарали умовно

18 Квітня 2023 18:40
На Волині чоловік, який вкрав у підприємства добрив на понад 200 тисяч гривень, отримав умовне покарання.

Відповідний вирок ухвалив Горохівський районний суд.

Як ідеться у матеріалах справи, уродженець села Мислині Горохівського Олег З., знаючи місце зберігання азотного добрива марки КАС-32, яке належить ТзОВ «Волинь Нова», знайшов на нього покупця та домовився, щоб той надав йому транспорт на перевезення. Чоловік, який збирався купувати добриво, навіть не підорював, що обвинувачений планує його вкрасти.

Залучивши до крадіжки ще одного чоловіка, якому не були відомі дійсні наміри обвинуваченого, 29 січня вони на тракторі з автоцистерною прибули в польову місцевість неподалік села Ощів Луцького району, де добрива і зберігалися. Вони перекачали 8122 кг добрив та перевезли його в село Пірванче, в якому проживає покупець. Сума збитків, нанесених ТзОВ «Волинь Нова», становить 225 тисяч 336 гривень.

Під час розгляду справи крадій визнав свою вину, підтвердивши усі обставини справи та суму викраденого. Представник потерпілого не мав претензій до обвинуваченого, попросивши суд суворо його не карати.

Врахувавши те, що волинянин повернув крадене власнику, а також думку представник потерпілого, реальний термін на п’ять років для злочинця суд замінив трьома роками умовного покарання.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 18 Квітня 2023 19:03
А за шоколадку із магазину термін реальний.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus