USD 41.70 42.00
  • USD 41.70 42.00
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.55 10.67

Волинянин вкрав огірки й ледь не сів на п'ять років

Сьогодні 07:45
Волинянина судили за крадіжку огірків та металевого кошика з магазину на Ківерцівщині. Він ледь не сів на п'ять років, відбувшись лише умовним терміном.

Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду.

Зранку 19 квітня 2024 року Микола Б. вкрав понад чотири кілограми огірків, що лежали в ящику поряд із вхідними дверима мінімаркету. Вартість товару – 100 грн/кг, а майнова шкода становила 410 гривень.

Крім того, 27 квітня 2024 року в тому ж мінімаркеті чоловік викрав металевий розкладний візок, вартість якого – 378 гривень.

Читати ще: Судили волинянина, у якого вкрали крадений телефон

Обвинувачений свою вину повністю визнав, у вчиненому щиро розкаявся. Він добровільно відшкодував потерпілій збитки та попросив вибачення.

Власниця магазину волинянина пробачила, жодних претензій до нього не мала та просила суворо не карати. Про обвинуваченого відомо, що він не працевлаштований і раніше до криміналу не притягувався.

Читати ще: Волинянина засудили на п’ять років за крадіжку дорогого віскі з ресторану

Суд врахував, що крадіжку вчинено повторно та в умовах воєнного стану. У підсумку Миколу Б. визнали винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 185 КК України.

Йому призначили позбавлення волі на п'ять років, яке замінили роком іспитового терміну. Також чоловік заплатить майже дві тисячі за експертизи.

Дмитро КЛИМЧУК

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus