USD 41.20 41.65
  • USD 41.20 41.65
  • EUR 41.25 41.60
  • PLN 10.26 10.50

Волинянин, в якого не вийшло відкупитися від поліції через номерні знаки, заплатить 17 тис. штрафу

2 Жовтня 2023 07:17
Волинянина притягнули до кримінальної відповідальності та оштрафували на 17 тисяч гривень через спробу дачі хабара поліцейським. Правоохоронці зупинили чоловіка через правопорушення, пов’язане з номерними знаками.

Про це йдеться у вироку Камінь-Каширського районного суду.

9 січня у вечірню пору Адам М. під час винесення працівниками поліції на нього постанови про адміністративне правопорушення за ч. 1 ст. 121-3 КУпАП (порушення вимог законодавства щодо використання номерних знаків транспортних засобів) висловив пропозицію про надання хабара, аби уникнути відповідальності за «адмінку».

Читати ще: На Волині п’яний водій, якого зупинили у комендантську годину без прав, хотів відкупитися за тисячу

Будучи неодноразово попередженим про кримінальну відповідальність, Адам М. все одно надав поліцейським 1200 гривень неправомірної вигоди, вчинивши злочин, передбачений ч. 1 ст. 369 КК України.

Хабарник не заперечував своєї вини під час розгляду справи, тож суд оштрафував його на 17 тисяч гривень.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus