USD 41.10 41.50
  • USD 41.10 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.55 10.75

Волинянин тричі за два дні обікрав «Аврору», суд його оштрафував на 510 грн

24 Серпня 2024 22:40
Безробітного волинянина судили за те, що скоїв три крадіжки із магазину «Аврора» у Володимирі. Чоловік зазіхнув на портативні колонки, сумку та блокнот.

За це Володимир-Волинський міський суд призначив йому штраф у понад 500 гривень.

Як вказано у постанові суду, 21 червня близько обіду в магазині «Аврора» на вулиці Ковельській Микола С. поцупив з полиці портативну колонку вартістю 229 грн. Вже за кілька годин у тому ж магазині обвинувачений вкрав ще одну таку колонку.

Наступного дня волинянин вирушив на промисел у той же магазин. Цього разу він вкрав чоловічу сумку та блокнот загальною вартістю 265 грн.

Читати ще: Лучанин, який обкрадав «Аврору» та «Єву», отримав майже сім років в’язниці

Своїми діями Микола С. вчинив адмінправопорушення, передбачені ч.2 ст. 51 КУпАП (дрібне викрадення чужого майна, вчинене повторно протягом року).

На судове засідання обвинувачений не з'явився і причину відсутності не повідомив.

Суд визнав чоловіка винним у крадіжках та оштрафував його на 510 гривень. Крім того, він має сплатити 605 гривень судового збору.

Олена БІДЗЮРА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus