USD 41.55 41.85
  • USD 41.55 41.85
  • EUR 41.65 41.95
  • PLN 10.62 10.85

Волинянин під час суперечки до смерті побив односельця

22 Липня 2021 10:52
Учора в обідню пору до поліції надійшло повідомлення від медиків про смерть 38-річного жителя села Бубнів Володимир-Волинського району, який звернувся до них із травмами голови.

На місце виїхала слідчо-оперативна група, повідомляє пресслужба поліції Волині.

Поліцейські з’ясували, що між потерпілим і 39-річним його односельцем виник конфлікт, який переріс у бійку. Чоловік отримав тілесні ушкодження в область голови та обличчя. Потерпілий прийшов додому, де близько 13 год. 30 хв. йому стало зле. Викликали медиків для надання медичної допомоги. Але волинянин від отриманих травм помер.

Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Зловмисника затримали в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, вирішується питання про обрання запобіжного заходу тримання під вартою.

Триває слідство, під час якого будуть з’ясовані усі причини та обставини злочину.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 22 Липня 2021 22:36
І в те село ще мають звозити учнів із навколишніх сіл.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus