USD 41.20 41.40
  • USD 41.20 41.40
  • EUR 41.20 41.40
  • PLN 10.60 10.75

Волинянин перерахував шахраям 163 тисячі гривень

11 Лютого 2022 13:32
Протягом минулої доби до поліцейських звернулись кілька волинян, які стали жертвами шахрайських схем.

Про це інформує пресслужба поліції Волині.

6 лютого невідома особа під приводом продажу криптовалюти через соціальну мережу заволоділа грошовими коштами жителя села Вербка Ковельського району. Чоловік перерахував шахраям на банківській рахунок 3390 гривень.

Також надійшло звернення лучанки про те, що аферисти, під приводом купівлі верхнього одягу через інтернет-сайт шахрайським методом заволоділи грошима у сумі 47127 гривень, надіславши фішингове посилання, за яким отримали доступ до її банківської карти.

Про ще одну подію повідомив житель села Башова Луцького району. Невідомий йому чоловік, представившись продавцем інтернет-магазину, шляхом зловживання довірою, заволодів коштами в сумі понад 163 тисячі гривень, які громадянин перерахував на банківську картку та інтернет-гаманець.

Звернення про подібні випадки у поліцію надходять чи не щодня.

Працівники поліції рекомендують не надсилати грошові кошти невідомим особам в мережі інтернет, а також не переходити за невідомими посиланнями, які можуть прокласти шлях шахраю до ваших банківських карток, або ж інших особистих даних.

Якщо ж ви стали жертвою шахрайської схеми, невідкладно звертайтеся в поліцію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus