USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.25 41.60
  • PLN 10.35 10.50

Волинянин незаконно перевіз з Білорусі 8 тисяч пачок лікарських засобів

24 Травня 2021 13:39
Учора під час реалізації оперативної інформації прикордонники Луцького загону спільно з представниками Нацполіції поблизу с. Пульмо зупинили автомобіль Volkswagen під керуванням 36-річного місцевого жителя.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби.

Під час огляду транспортного засобу правоохоронці виявили 3 пакунки, в яких знаходилися лікарські засоби білоруського виробництва різних найменувань, загальною кількістю майже 8 тисяч штук. Як з’ясувалося, вказані медикаменти чоловік незаконно перемістив з Білорусі на територію України. Крім того, в автівці було знайдено 2 радіостанції марки «Baofeng», які зловмисник, ймовірно, використовував під час оборудки.

Зазначимо, що ковельчанин уже попадав у поле зору оперативних співробітників Держприкордонслужби, як особа, причетна до протиправної діяльності на кордоні.

Медичні препарати та засоби зв’язку вилучено встановленим порядком.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 321 Кримінального кодексу України. Дані внесено до ЄРДР.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus