USD 41.10 41.50
  • USD 41.10 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.55 10.69

Волинянин, який грабував людей на цвинтарі, хотів відсидіти на пів року менше

Сьогодні 07:17
Чоловік грабував людей на кладовищі у Нововолинську, коли ті відвідували могили рідних. Уже судимий волинянин привласнив гаманець, сумки і гроші з припаркованої біля цвинтаря автівки. Нині ж він подав апеляцію, бо хоче відсидіти на пів року менше.

Про це йдеться у сюжеті ТРК «Аверс».

Серед викраденого було чимало: від іконок до золотих прикрас. На цвинтарі сталося шість випадків. Також зафіксували крадіжку речей із дачного будиночку.

Одна з потерпілих у суді розповіла, що її пограбували близько обіду в листопаді 2021 року. Тоді вона прибирала на кладовищі, поставивши свою сумку на лавці. Жінка відійшла на кілька кроків, і коли обернулася, то побачила обвинуваченого, який забрав її сумку. Після того, як вона закричала, обвинувачений почав втікати. Жінка кинулась за ним.

Читати ще: На Волині школяр-рецидивіст крав радянські електричні двигуни

Коли бігла, то на велосипеді їхав чоловік, який, почувши її, також став наздоганяти обвинуваченого. Однак їм це не вдалося, оскільки останній забіг у хащі та зник. Грабіжник вкрав у жінки сумку з паспортом, окулярами, парасолькою та гаманцем.

Нововолинський міський суд призначив чоловіку 4,5 року. Термін відбування покарання рахували з моменту затримання, тобто з листопада 2021 року.

У Волинському апеляційному суді обвинувачений і його захисниця клопотали зменшити строк на пів року, а один із епізодів перекваліфікувати на адмінправопорушення, згідно закону про декриміналізацію крадіжок. Мовляв, сума вкраденого була несуттєвою.

І хоч епізод таки перекваліфікували, апеляційну скаргу суд не задовольнив.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus