USD 41.40 41.70
  • USD 41.40 41.70
  • EUR 41.40 41.70
  • PLN 10.40 10.65

Волинянин, який доглядає батька з інвалідністю, купив посвідчення водія

Сьогодні 07:45
Чоловіка позбавили водійського посвідчення. Він через пів року купив підроблене за оголошенням в інтернеті. Одного разу йому довелося пред’явити його працівникам поліції, адже не пристебнув пасок безпеки. Коли правоохоронці складали протокол, то з’ясувалося, що, крім порушення Правил дорожнього руху, водій наїздив на кримінал.

Про це йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

Чоловікові – 35 років. Він стверджував, що не знав про незаконність таких документів. Підробку отримував «Новою поштою». Витратив на «покупку» 9 тисяч гривень.

Як зазначив, оформити посвідчення водія за старою процедурою не хотів, бо так довго. А ще набрався чуток, що в установах, де видають посвідчення, чергує ТЦК. Тому і скористався простою схемою.

Читати ще: Купив довідку про інвалідність сина: чоловік намагався з підробкою проїхати через «Ягодин»

На підробці були й серія, і номер, проте в реєстрах України вона не значилася. Чоловік же сподівався, що в його руках опиняться документи, до яких ніхто не причепиться. Цей кримінальний досвід для водія був першим, бо раніше із цим ніколи судимостей не мав.

Сторона захисту наполягала: чоловіку за грати не можна, бо під опікою в нього батько з інвалідністю.

Зважаючи на всі обставини, захисниця і прокурор просили суд призначити винуватцю не дуже жорстке покарання – іспитовий строк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
смішно Показати IP Сьогодні 08:08
в 35 років не знати про підробку документів? І ще його виправдали? ну то його самого доглядати треба, ще щось може не знати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus