USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.55 10.74

Волиняни здобули шість медалей на чемпіонаті з бразильського джиу-джитсу

19 Березня 2021 07:20
Відкритий міжнародний чемпіонат із бразильського джиу-джитсу «BJJ PRO UKRAINE SPRING CUP» проходив у Кропивницькому 13-14 березня.

Волинь представляли спортсмени клубу GARDA та Луцької спортивної школи № 2.

Захід організував СК «Борець». В змаганнях брали участь тільки діти та юніори. Загальна кількість учасників була понад 600 осіб з України, Європи та країн СНД.

Клуб GARDA був представлений невеликим, але потужним складом дитячої збірної. Тож усі спортсмени клубу стали призерами чемпіонату.

Золото вибороли: Дмитро Петріщев, Максим Торчило, Станіслав Коротинський та Захар Гончарук. Срібло здобув Назар Копанчук, а бронзу – Дмитро Борисков.

«Хотілося б відзначити те, що майже всі сутички наші борці завершували больовими та задушливими прийомами. Для нас це був результат злагодженої роботи і тренерського складу (Михайло Савчук, Іван Сильман та Дмитро Ковальчук) і всієї дитячої збірної з BJJ», – додав головний тренер клубу GARDA Михайло Савчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus