USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.25 41.60
  • PLN 10.35 10.50

Волиняни завоювали п'ять медалей на чемпіонаті світу зі змішаних єдиноборств ММА

2 Серпня 2021 22:51
Луцькі спортсмени, які були у складі збірної команди України, везуть п’ять медалей із чемпіонату світу зі змішаних єдиноборств ММА.

Про це розповів Суспільному телефоном віце-президент Федерації змішаних єдиноборств України Вахабжан Муратов.

Золоту медаль здобула спортсменка Поліна Ковирнова, срібло – у Теодора Ганейчука, Вадима Ковальського та Антона Панасюка, бронзова медаль у Захара Філонюка.

Збірна команда України за підсумками двох днів змагання виборола перше місце.

«Чемпіонат світу зі змішаних єдиноборств ММА серед дітей, юнаків та юніорів тривав з 30 липня по 1 серпня у Болгарії. У складі української збірної на чемпіонат вирушили 68 спортсменів та 32 тренерів. Це найбільша делегація за всю історію збірної України на чемпіонатах, а також це найбільша делегація на чемпіонаті у Софії», – каже віце-президент Федерації змішаних єдиноборств України Вахабжан Муратов.
За підсумками першого дня змагань на чемпіонаті світу зі змішаних єдиноборств ММА в Софії у віковій категорії 12-13 років атлети завоювали 8 золотих, 9 срібних та 7 бронзових медалей та домоглись найкращого результату серед усіх збірних на чемпіонаті.

За підсумками другого дня змагань на чемпіонаті світу зі змішаних єдиноборств ММА в Софії у віковій категорії 14-15 років наші атлети завоювали 5 золотих, 5 срібних та 5 бронзових медалей та з загальним підсумком у 13 – золотими, 14 – срібними та 12 – бронзовими.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus