USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.30 41.70
  • PLN 10.40 10.58

Волиняни з початку року сплатили на 10% більше військового збору, ніж минулоріч

11 Липня 2024 06:18
За підсумками першого півріччя 2024 року з доходів волинян сплачено 381,6 мільйона гривень військового збору. Сума перерахованого до держбюджету військового збору в області на 35,6 мільйона перевищує аналогічні показники торік.

Про це повідомляє Головне управління ДПС на Волині.

За їхньою інформацією, завдяки збереженню робочих місць і дотриманню гарантій в оплаті праці соціально відповідальним бізнесом показники сплати військового збору перевищують минулорічні на понад 10 відсотків.

«Гідна відсіч загарбникові передбачає належне фінансове забезпечення оборонних заходів. Завдяки працедавцям, які дбають про офіційні робочі місця та соціальний захист працюючих, бюджет щомісяця отримує кошти для фінансування захисту країни. Без жодного перебільшення сплачені нам податки – це підтримка обороноздатності країни, що критично важлива для протидії військовій агресії рф. Тому кожен, хто працює легально, або ж прозоро декларує доходи та сплачує податки, робить особистий внесок у належне фінансування національного війська», – коментує в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Сергій Лисеюк.

Читати ще: Бюджетний здобуток – 15 млрд грн: Волинська митниця підбила підсумки роботи за пів року

Нагадаємо, що 31 липня поточного року – останній день, коли громадяни-декларанти зобов’язані перерахувати податки до бюджету за підсумками кампанії декларування доходів, отриманих у 2023 році.

Про стан розрахунків з бюджетом, реєстраційні та облікові дані, результати обробки податківцями звітів і строки подання звітності, інформацію щодо сплати податків і податкового боргу можна дізнатися через Електронний кабінет.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus