USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.55 41.85
  • PLN 10.60 10.80

Волиняни взяли золото та срібло на змаганнях для ветеранів у Буковелі

Сьогодні 12:49
14 вересня в «Буковелі» відбувся Національний відбір ветеранів війни до міжнародних змагань для ветеранів «Strong Spirit’s Games». У заході взяли участь 139 ветеранів з 20 регіонів України.

Зокрема на змаганнях вдало виступили ветерани з Волині, повідомив керівник Волинського осередку Федерації стронгмену України Валерій Пельц.

Спортсмени змагалися у адаптивних видах спорту: жим штанги лежачи (на максимум та на рази), веслування на тренажері (100 м та 100 сек), ривок гирі, ейрбайк 50 ккал.

За підсумками цього відбору, комісія визначить 50 учасників національної збірної і це найбільша кількість українських ветеранів, які прийматимуть участь у міжнародних змаганнях. Федерація стронгмену України за сприяння Міністерства ветеранів та партнерів, вперше в історії, організовує міжнародні змагання для ветеранів війни Strong Spirit’s Games, які відбудуться 11-13 жовтня у Мадриді, в рамках фестивалю Арнольда Шварценеггера ArnoldClassic. Україна, як держава буде ініціатором цих змагань та запросить до участі ветеранів із країн НАТО.

Читати ще: Двоє волинянок здобули золото і срібло на Чемпіонаті України з боротьби вільної

Вдало виступили на змаганнях і ветерани з Волині, зокрема вони здобули 6 нагород у різних категоріях:

Тарас Сасовський – 3 золотих медалі у категорії N2: (у багато повторному жимі штанги, жимі на максимум, жим гирь).

Олег Моргун – 1 срібна медаль,1 бронзова медаль: (Жим на максимум, багато повторний жим).

Ігор Коломієць – 1 срібло у веслуванні в тренажері.

Тепер хлопці чекають фінального рейтингу, який визначить хто потрапить у склад Збірної України, яка представлятиме країну на змаганнях у Іспанії в Мадриді.

Збірна Волині «Trenvet» вдячна за підтримку Департаменту культури, молоді та спорту Волинської ОДА, Департаменту молоді та спорту Луцької міської ради та спортивному клубу «Плаза».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus