USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.55

Волиняни вибороли Суперкубок чемпіона на Всеукраїнському фізкультурно-оздоровчому заході серед учнів «Cool Games»

31 Травня 2021 15:10
Протягом 26-29 травня тривав фінальний етап ІІІ Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу серед учнів «Cool Games» – інноваційного українського проєкту, започаткованого Комітетом з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України і Українською федерацією учнівського спорту.

Про це інформує Волинське обласне відділення (філія) КФВС МОН України.

У столичному Палаці спорту «Венето Sport» визначилися переможці ІІІ Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу серед учнів «Cool Games». Перемогу у видовищних фіналах здобули: 1 віковий дивізіон (2010-2011 рр.) – Львівська область; (Волинська область – 3 місце); 2 віковий дивізіон (2007-2009 рр.) – Волинська область; 3 віковий дивізіон (2003-2006 рр.) – Кіровоградська область, (Волинська область – 3 місце).

За результатами змагань Суперкубок чемпіона, незалежно від вікової категорії, виборола збірна команда Волинської області. Збірну команду нашої області представляли переможці обласного етапу «Cool Games», попередньо проведеного Волинським обласним відділенням (філією) Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України, учні Заборольського ліцею № 32 Луцької міської ради, вчитель фізичної культури Петро Петров (1 дивізіон) та Підгайцівської НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – гімназія», вчителі фізичної культури Олександр Бажул, Анна Гаврилюк (2 та 3 дивізіони).

Слід зазначити, що Cool Games – це унікальний український проєкт, започаткований у 2018 році. Він сприяє створенню цікавих та яскравих уроків фізичної культури та масово залучає учнівську молодь до рухової активності. Упродовж березня-травня по всій країні проводились регіональні відбіркові етапи Cool Games, у яких взяло участь 100 тисяч учнів та учениць з 8000 закладів загальної середньої освіти. У Всеукраїнському фіналі традиційно змагались переможці відбіркових етапів з 24-х регіонів України і міста Києва, а це 500 учнів.
Усі учасники фіналу, крім медалей і кубків, отримали пам’ятні подарунки від спонсорів заходу Parimatch Foudation в Україні, від Атмосферної школи сертифікати на пів року безкоштовного дистанційного навчання, а переможці всіх трьох вікових дивізіонів додатково моноблоки від ТОВ «Навігатор Систем». Також двоє наймолодших учасників Cool Games отримали планшети від Атмосферної школи. Наприкінці цього року очікується проведення в Україні Всесвітнього заходу ISF World Cool Games.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus