USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

Волиняни відбудовуватимуть село Благодатівка на Херсонщині

7 Липня 2023 22:27
У межах проєкту «Пліч-о-пліч» 15 областей України відновлюватимуть постраждалі від російської агресії громади Херсонщини. Волинь взяла шефство над селом Благодатівка Бериславського району.

Про це повідомив голова обласної ОВА Юрій Погуляйко.

У населеному пункті, де проживало 268 людей, на сьогодні пошкоджено 93 житлові будівлі та один ФАП. З них 17 будинків повністю зруйновано.

Упродовж червня працівники ОВА виїжджали в громаду кілька разів, аби визначити обсяг робіт.

Передусім планують провести поточний ремонт будівель, де це можливо, аби якнайшвидше люди мали можливість там жити. Також ОВА наразі опрацьовує питання відновлення вулиці Миру в селі.

Крім того, минулого місяця з обласного бюджету Волині виділено Херсонській області 3 млн грн. З них 2 млн спрямовано жителям села Благодатівка.

Наступного тижня з Волині виїдуть перші групи людей, які розпочнуть відбудову села.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus