USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Волиняни здобули медалі на чемпіонаті з верхової їзди. Фото

10 Липня 2018 12:42
Нещодавно у Києві відбувся 3-ій етап змагань на відкритий Кубок «Equides Club» із конкуру, у якому взяли участь і волиняни.

Честь Волині представляли діти спортивної збірної КСК «CloverLand» (м.Луцьк) Дарина Пилипюк та Владислав Корецький, йдеться на сайті клубу.

Юні спортсмени займаються верховою їздою з дитинства. Останні роки ця справа переросла у дещо більше, ніж просто захоплення. Увесь свій вільний час Влад та Дарина проводять на конюшні. Коні стали їхніми вірними та справжніми друзями, надійними супутниками по життю.
«У клубі, ти забуваєш про всі негаразд та проблеми. Тут відпочиваєш духовно. І хоча тренування потребують багато часу та зусиль, щоразу насолоджуєшся від того, що досягаєш поставленої цілі, встановлюєш свої особисті рекорди. Це уже маленька перемога над самим собою. Тренувальний процес загартовує характер, навчає концентруватися у будь-якій ситуації та приймати рішення», - пишуть на сайті.
Для проходження, учасникам турніру було запропоновано 26 маршрутів із подолання перешкод відповідно до вікових категорій коней та вершників. Кожен учасник змагався із суперниками у своїй групі. Так вихованці КСК «CloverLand» змагалися із однолітками у категорії «Діти» (Дарина Пилипюк) та «Аматори» (Владислав Корецький). Виступи оцінювали компетентне журі. Кожен учасник отримував бали, а за неправильні дії нараховувались штрафи. Усі виступи можна було переглянути у відеозаписах і провести роботу над помилками.
Уже першого дня змагань нашим спортстенам вдалося розпочати літопис серед переможців Всеукраїнських змагань із конкуру і гідно представити клуб «CloverLand» на всю Україну.

У маршруті №1 «80 см» Владислав Корецький та його підопічний по кличці Бродвей, зайняли 3 почесне місце та втрапили до трійки призерів турніру. Він отримав медаль та розетку, смаколики для коней, подарунковий сертифікат в кінний магазин, а також премію призового фонду.
Кращий результат Дарини Пилипюк та коня з кличкою Тореадор на маршруті №20 – «90 см». Трішки більше як 2 з половиною секунди відділили юну спортсменку від призового місця. 4 позиція у турнірній таблиці.
У змаганнях взяли участь спортсмени кінних клубів Києва, Харкова, Київської області та міста Луцька. На час проведення змагань коням були запропоновані комфортні, просторі денники.

Останнього дня турніру кількість учасників перевищила 160 спортсменів, серед яких були діти, аматори, кандидати в майстри спорту та майстри спорту, які боролися за перемогу у своїх групах на висоті від 80 до 130см. та «Гран –Прі» -135см.

Усі вершники були гідними суперниками, а спостерігаючи за граційністю досвідчених спортсменів можна було збагатитися досвідом.
За три дні змагань спортсмени клубу «CloverLand» спробували свої сили у стрибках на різних маршрутах, отримали неабиякий досвід, позитивні враження, емоції та нові знайомства.

Змагання такого рівня дозволяють спортсменам-початківцям збагатитися досвідом, не падати духом при певних негараздах і помилках, завжди вірити в себе та в будь-яких ситуаціях іти до поставленої мети!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus