USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.55 10.75

Волиняни обзаводяться фургонами-причіпами для подорожей

30 Серпня 2017 17:50
Сервісні центри МВС Волині розповідають про те, наскільки популярними для місцевих мешканців стали фургони для подорожей і поїздок впродовж останніх років. Перш за все зазначається, що житловий причіп-фургон — це транспортний засіб без двигуна, який рухається тільки шляхом з'єднання з іншим ТЗ, призначений для тимчасового проживання людей.

За останні 3,5 роки (з 01.01.2014 до 30.08.2017) на території Волинської області зареєстровано 128 таких житлових причепів.Про це повідомили у прес-службі РСЦ МВС у Волинській області.

При цьому звертатися можна до територіального сервісного центру МВС, що найбільш зручний для Вас за місцем розташування. Для Отримати інформацію щодо необхідних документів і вартості послуги з реєстрації житлових причепів громадяни можна на сайті РСЦ МВС у Волинській області..

Довідково: Водіям транспортних засобів категорій В, С1, С, D1 і D дозволяється керувати такими засобами також з причепом, дозволена максимальна маса якого перевищує 750 кілограмів. При цьому водіям транспортних засобів категорії В дозволяється керувати такими засобами з причепом, дозволена максимальна маса якого перевищує 750 кілограмів, але не перевищує маси автомобіля без навантаження, і загальна дозволена максимальна маса такого транспортного засобу і причепа не перевищує 3500 кілограмів.

До керування транспортними засобами категорій С1, С, D1 і D з причепами, повна маса яких становить більш як 750 кілограмів і загальна дозволена максимальна маса такого транспортного засобу і причепа перевищує 3500 кілограмів, а також зчепленими автобусами допускаються водії, які мають право на керування транспортними засобами категорій С1Е, СЕ, D1E і DE.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus