USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.55 10.74

Волиняни із «Серця патріота» повезли бійцям на схід манекени

31 Серпня 2017 23:45
Волонтери центру «Серце патріота» вирушили у чергову поїздку в зону АТО. Активісти доставлять благодійну допомогу бійцям та дітям зі школи-інтернату у Слов’янську.

Про це повідомляє прес-служба Волинського УКРОПу.

Керівник волонтерського центру, депутат Луцької міської ради від фракції «УКРОП» Сергій Балицький розповів, що допомогу для дітей зі Слов’янська готувало чимало людей, адже лише одягу активісти везуть близько трьохсот кілограм.

«Традиційно ми допомагаємо вихованцям школи-інтернату. Окрім одягу, передамо їм солодощі та канцелярію, – зазначив Сергій Балицький. – Також веземо використані біл-борди із цупкої тканини для укріплення бліндажів. Один із бійців звернувся до народного депутата Ірини Констанкевич з проханням віднайти необхідний матеріал і нардеп посприяла у вирішенні цього питання. Цьому бійцю ми ще доставимо скоби, теплі речі та буржуйку. Хлопцям із 128-ої бригади веземо буржуйки, генератор, цепи та 20 манекенів для стратегічних цілей. Бійці за допомогою манекенів бачать, як працює ворожий снайпер. Такий метод врятував багато життів», – зазначив Сергій Балицький.

Також волонтери доставлять для бійців продукти харчування, пральні машини та холодильники. Велику частину багажу вдалось зібрати завдяки Ківерцівській громаді та Сергію Гетьманчуку. Чоловік зауважив, що волонтери Ківерцівщини вже три роки співпрацюють із «Серцем патріота».

«Сергій Балицький звернувся до нас із переліком необхідного для бійців. Ми акумулювали не лише громади Ківерцівського району, але й Ківерцівських підприємців. За допомогою жителів села Озеро, які провели благодійний концерт, вдалось придбати бензопилу та дизпаливо. Активно також долучились підприємці міста Ківерці. Дуже приємно, що завжди відгукуються на наші прохання і допомагають бійцям», – розповів Сергій Гетьманчук.

Під час відправлення вантажу для воїнів передали оберіг із жита, який створила Людмила Коновальчук. Жінка переконана, що саме жито є символом життя і воно буде оберігати хлопців від небезпек.

Долучились до формування вантажу також ПАТ «Теремно Хліб», СТО «Професінал», «Хімпласт», «Профлайн», «БусМаркет», підприємці Володимир Бринич, Сергій Федорчук, Юрій Коноваленко, Володимир Гвоздик, Олександр Захарчук, Іван Дорошенко та благодійна організація «Серце для України», громада села Липини. Голова фракції «УКРОП» у Волинській облраді, радник голови обласної ради Вячеслав Рубльов надав для поїздки волонтерів пальне та кошти на придбання теплогенератора.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ВОЛОДЯ ЗГОРАНСЬКИЙ Показати IP 31 Серпня 2017 23:53
НА ПЕРЕДОК ТРЕБА ТЕРМИНОВО ПОСТАВИТИ ГОЛВОНОГО МАНЕКЕНА ПЕЦЮ? И ПОБАЧИМ ЯК ПРАЦЮЕ ВРАЖЕСКИЙ СНАЙПЕР???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus