USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

Німецькі ліки – в українські шпиталі. Поповнили запаси і волинські клініки

18 Липня 2022 12:37
Упродовж останнього тижня волонтери Фонду національного розвитку за підтримки керівництва Волинської обласної ради доправляли медичні вантажі в лікарні різних областей.

Найбільше медикаментів отримали п'ять шпиталів прифронтової Донеччини. Поповнили також запаси і волинських клінік, де проходять лікування військовослужбовці, повідомили у Волиньраді.

«Медичне забезпечення лікарень, до яких першочергово потрапляють наші захисники та цивільне населення, є для нас справою честі», – зауважив голова правління Фонду національного розвитку, уповноважений голови облради з питань гуманітарної допомоги Олександр Кулаков.
Читати ще: На Волині створено Фонд національного розвитку

Понад 20 тонн лікарських препаратів на загальну суму понад 120 тисяч євро було зібрано за сприяння потужної німецької корпорації Stiftung Mainzer Herz і клініки Universitätsmedizin Mainz, які системно допомагають українським шпиталям медикаментами і обладнанням.
Читати ще: Медикаменти для 31 лікарні: до Луцька прибув важливий вантаж. Фото

Голова обласної ради Григорій Недопад висловив вдячність німецьким партнерам за такий необхідний сьогодні вид допомоги, а ще волонтерам, які подбали про організацію логістики вантажу по Україні, адже сьогодні це дуже непросто.
«У переліку цих медичних вантажів – більше сотні найменувань ліків та виробів медичного призначення широкого спектру застосування: від хірургії – до реабілітації поранених. Особлива дяка співробітникам корпорації Stiftung Mainzer Herz. Ваші медикаменти рятують життя наших воїнів та мирних громадян. Ми дуже цінуємо цю допомогу», – наголосив голова Волиньради Григорій Недопад.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus