USD 41.00 41.30
  • USD 41.00 41.30
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.35 10.48

Волинянці у вікно поцілили сигнальною ракетою

1 Січня 2020 19:58
У Нововолинську невідомі поцілили сигнальною ракетою у вікно житлового будинку.

Про це повідомила Іванна Пиварюнас у фейсбуці.

Зі слів, жінки такий «новорічний подарунок» прилетів їй у вікно о 5 ранку 1 січня. Стався вибух, загорілися речі, усюди був дим.

На щастя, ніхто не постраждав, проте родина з дітьми добряче злякалася.

«Ось такий новорічний подарунок, прилетів о 5 ранку мені у вікно... сказати, що налякав нас, це нічого не сказати, вибух, димова завіса, вогонь, понівечені речі...найстрашніше-заплакані діти. Правоохоронці кажуть, сигнальна ракета, схоже-бойова! Звертаюсь до ’лучника’, я вірю, що цей жах, що ти нам подарував прийде до тебе. P. S. Допускаю, що це прикра випадковість, порядна людина думає! про скоєне, чекаю з вибаченнями», – написала жінка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Богдан Сташинський Показати IP 1 Січня 2020 20:58
Це пизд...ць ... Ще трошки часу і ПГ - 7В будуть літати по фартирах ... Немає реакції командування селфіменів ... Хто захистить людей ???
Лучанин Показати IP 1 Січня 2020 23:45
Взагалі то,міська рада мала прийняти рішення про заборону всяких ракет.феєрверків і т.д.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus