USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.45
  • PLN 10.40 10.55

Волинянки-борчині та тренери з Ковеля – серед кращих в Україні за підсумками 2018 року

27 Грудня 2018 23:16
24 грудня в Холі Чемпіонів «НСК «Олімпійський» відбулася традиційна церемонія нагородження кращих борців сезону. Цьогоріч Ліга розширила свої межі – вперше разом з борцями греко-римського стилю були відзначені представники вільної та жіночої боротьби. З-поміж кращих – титулована українська борчиня, вихованка ковельської школи вільної боротьби, Юлія Ткач, а також юна ковельчанка Ольга Падошик та її тренери: Олег Стус та Ігор Падошик.

Про це повідомляє Ковельpost з посиланням на Федерацію греко-римської боротьби України.

Ось вже третій рік поспіль елітний борцівський клуб нагороджує кращих з кращих, тих, хто протягом року завойовував медалі найвищого ґатунку на світових борцівських килимах.

2018-ий рік видався дуже непростим, але врожайним на медалі. Загальний здобуток український збірних – понад 70 медалей європейських і світових чемпіонатів.

Цього року Ліга розширила свої межі – вперше разом з борцями греко-римського стилю були відзначені представники вільної та жіночої боротьби.

З-поміж інших – титулована українська борчиня, вихованка ковельської школи вільної боротьби, заслужений майстер спорту України, багаторазова призерка міжнародних турнірів та чемпіонатів світу Юлія Ткач.

У присутності дружньої борцівської родини видатні атлети отримали іменні срібні нагороди – символ багаторічної праці та волі до перемоги.

Під час урочистостей Асоціація спортивної боротьби України відзначила грошовими преміями всіх чемпіонів та призерів цьогорічних чемпіонатів та понад 120 особистих тренерів. Серед нагороджених – юна ковельчанка Ольга Падошик та її тренери: Олег Стус та Ігор Падошик.

Нагадаємо, що Ольга цьогоріч має чимало нагород. Зокрема, вона стала чемпіонкою України та Європи з вільної боротьби серед юнаків і дівчат віком до 15 років, неодноразо перемагала та здобувала призові місця на різних міжнародних турнірах.

Наприкінці церемонії всіх гостей чекав приємний сюрприз – календар на 2019-ий рік із зображенням чарівних дівчат, які в різні роки здобували медалі чемпіонатів Європи, світу та навіть Олімпіади. Календар покликаний продемонструвати багатогранність наших дівчат – непереможні на килимі, поруч зі своїми дітками – вони ніжні та люблячі матусі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus