USD 41.50 41.90
  • USD 41.50 41.90
  • EUR 41.55 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Волинянку судитимуть за те, що її пес жорстоко покусав 7-річну дитину

30 Травня 2024 20:04
Прокурори Володимирської окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо 59-річної жительки селища Іваничі, якій інкримінують необережне середньої тяжкості тілесне ушкодження (ст. 128 КК України).

Власниця американського стаффордширського тер'єра 29 квітня залишила собаку на подвір'ї, не подбавши про те, аби він не міг вийти за межі, інформують у прокуратурі Волині.

Пес вибіг на вулицю та напав на семирічну дівчинку, спричинивши дитині множинні кусані рани та відкриті переломи кісток передпліччя.

Читати ще: Дівчинку, на яку на Волині напав бійцівський пес, прооперували: повідомили, у якому стані дитина

Згідно із санкцією ст. 128 КК України, необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження карається громадськими роботами на строк від ста п'ятдесяти до двохсот сорока годин або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до двох років, або позбавленням волі на той самий строк.

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Даєш 2 роки!! Показати IP 30 Травня 2024 20:49
Тільки обмеження волі!!
Анонім Показати IP 30 Травня 2024 22:16
це точно, що то пес саме цвєї 59річної баби, а не когось іншого?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus