USD 41.50 41.90
  • USD 41.50 41.90
  • EUR 41.55 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Волинянка здобула бронзу на чемпіонаті світу зі спортивної боротьби

27 Жовтня 2023 14:35
Спортсменка з Волині Анастасія Алпєєва виборола бронзову медаль на чемпіонаті світу з вільної боротьби U23, що проходить у столиці Албанії Тирані.

Волинянка змагалася у категорії до 76 кілограмів, повідомили у міністерстві молоді та спорту України.

У півфіналі Анастасія Алпєєва отримала поразку, але у фінальному поєдинку перемогла японку Надоку Ямамото із рахунком 4:2, передає Суспільне.
Анастасії Алпєєвій – 21 рік. Дівчина народилася у селищі Іваничі Володимирського району. Торік спортсменка теж здобула бронзову медаль на чемпіонаті світу зі спортивної боротьби, тоді вона виступала у ваговій категорії 72 кг. Тренує волинянку заслужений тренер України Іван Палій.

У липні 2021-го Анастасія Алпєєва посіла перше місце на чемпіонаті Європи серед юніорів у місті Дортмунді, що в Німеччині. В листопаді того ж року – виграла «золото» на чемпіонаті світу U23, який відбувався у Сербії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus