USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.60
  • PLN 10.25 10.50

Волинянка заплатила 815 гривень чужою карткою і ледь не загриміла за ґрати

30 Липня 2024 23:31
У селищі Олика жінка знайшла на дорозі чужу банківську картку й ледь не сіла за ґрати на п’ять років. Утім завдяки лояльності потерпілої обвинувачена відбулася умовним терміном.

Про це йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

Власниця загубила картку, а та була з безконтактною технологією платежів. Тому панянка спокусилася на чужі гроші.

Чия то картка, жінка шукати не стала, а пішла до магазинів робити покупки. Скупилася на 815 гривень і розрахувалася знайденим.

Читати ще: Матір двох дітей вкрала вісім тисяч із картки лучанина. Її судили

Відтак дії волинянки кваліфікували як крадіжку. За це її могли посадити до в’язниці на п’ять років. Жінка розкаялася та повернула гроші.

Власниця банківської картки, своєю чергою, просила суворо не карати. Усе обійшлося одним роком іспитового строку. Проте кримінальна справа тепер висить на плечах жінки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus