USD 40.90 41.30
  • USD 40.90 41.30
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Волинянка виборола «срібло» на міжнародних змаганнях

1 Травня 2018 17:46
У Бресті відбулися міжнародні змагання з метання молота на призи Шухевича. Цього року змагалися метальники з восьми країн.

Брала участь у цих стартах і представниця України, учасниця Олімпійських ігор в Ріо-де-Жанейро, волинянка Ірина Климець. Про це повідомляє "ВолиньSport".

Результат Ірини - 71,10. Він і дозволив легкоатлетці з Волині зійти на п'єдестал пошани із циферкою 2.

Сама спортсменка не надто раділа такому виступу. Зокрема, вона зауважила:

"Вже шостий рік поспіль ми їздимо в Брест. Результатом я не сильно задоволена, бо далася взнаки втома після тяжкої дороги. Була на зборах у Новій Каховці, а звідти 2 години на автобусі до Херсона, далі 12 годин потягом до Києва, 6 годин маршуткою до Луцька і 6 годин автобусом до Бреста. Ноги так до змагань і не відійшли. Це вже другі старти за місяць, тож задоволена, що підтвердила свій норматив на Чемпіонат Європи в Берліні, який буде в серпні. Норматив складає 69,00 метра. В Бресті метнула я на 71,10", - розповідає Ірина Климець.



Отож, за таких умов 71,10 Ірини Климець сміливо можна вважати героїчними. Додамо, що наступні змагання для волинянки відбудуться 12 травня в Кельце (Польща).

Нагадаємо, торік Ірину Климець визнали однією з найкращих спортсменок області з олімпійських видів спорту.

Втім, попри офіційне визнання, за 9 років її тренувань спортивний майданчик для метання молоту досі не облаштували. Такі умови, каже учасниця Олімпіади, негативно впливають на якість підготовки до змагань.

Раніе Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що волинська метальниця молота Ірина Климець тренується на території закинутого військового містечка без облаштованого спортивного майданчика. Тренер спортсменки Роман Черкашин каже, коли область нічого не зробить для своєї чемпіонки, ми її можемо втратити.

Зауважимо, що Ірина Климець має намір через два роки поїхати на Олімпіаду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Юзя Показати IP 1 Травня 2018 18:42
Наші придурки вже з лузду зїхали з ціми Бандеровцями В Бресте прошел Международный турнир памяти заслуженного тренера СССР Евгения Шукевича, а їм все Шухевичи маряться....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus