USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.25 41.60
  • PLN 10.35 10.50

Волинянка встановила національний рекорд у спортивній ходьбі серед юніорів

22 Травня 2021 12:47
20-21 травня у Львові відбувся Командний чемпіонат України з легкої атлетики серед юніорів. На змаганнях волинські легкоатлети поповнили скарбничку області низкою медалей різного ґатунку.

Про це інформує пресслужба Управління у справах молоді та спорту ОДА.

Золоті медалі вибороли: Корецький Тарас у спортивній ходьбі на 10000 м та Шоломіцька Валерія у спортивній ходьбі на 10000 м – вихованці Любешівської ДЮСШ, тренери Борисюк О.С. та Борисюк В.І.

Боровець Яна у бігові на 1500 м – учениця КЗ ДЮСШ № 3 Луцької міської ради, тренери Дітлашок В.П., Якимович Н.І., Калитка С.В.

Срібні нагороди здобули Алєйнікова Марія у стрибках у висоту – учениця Володимир-Волинської ДЮСШ, тренери Захарченко М.П., Скалоцька М.В. та Шатохіна Юлія у метанні молота – вихованка ОДЮСШ, тренери Ясенецький В.С., Черкашин Р.Є.

Бронзові місця п’єдесталу посіли Літвін Євгеній у метанні молота – учень ОДЮСШ, тренер Черкашин Р.Є., Шпак Людмила у стрибках у висоту – Нововолинська ДЮСШ, тренер Король. В.І. та Петрик Юлія у бігові на 1500 м з Любешівської ДЮСШ, тренери Борисюк О.С. та Борисюк В.І.

Зауважимо, що 20 травня на чемпіонаті України Валерія Шоломіцька встановила новий національний рекорд серед юніорів на дистанції 10000 метрів. Відтепер нове досягнення становить 46:20.91 хв.

У загальнокомандному заліку Волинська область посіла 10 місце серед 25 команд України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus