USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Волинянка вкрала у сусіда 16 тисяч, а потім повідомила поліцію, що в неї поцупили гроші та золото

5 Травня 2024 23:31
За вчинення крадіжки та неправдиве повідомлення у поліцію про вчинення злочину волинянка отримала умовне покарання на один рік.

Вирок ухвалив Луцький міськрайонний суд.

Як ідеться у матеріалах справи, торік 4 жовтня в обідню пору обвинувачена проникла до будинку сусіда, звідки викрала 16 тисяч гривень.

А через кілька годин вона звернулася до служби «102» з неправдивим повідомленням про викрадення належних їй коштів та золота.

Дії злочинниці кваліфікували ч.1 ст.383 та ч.4 ст.185 КК України. У суді жінка визнала вину, підтвердивши, що вкрала з будинку сусіда гроші, після чого звернулась на службу «102» і повідомила про таємне викрадення належних їй грошових коштів та виробів із золота, хоча крадіжки не було. Також зауважила, що добровільно відшкодувала шкоду потерпілому ще під час досудового розслідування.

Читати ще: У Луцьку двоє крадіїв винесли з квартир коштовностей та техніки на понад 300 тис. грн

Про жінку відомо, що вона є уродженкою Луцького району, заміжня, має дітей на утриманні.

Зрештою суд вирішив призначити крадійці покарання у виді п’яти років позбавлення волі, яке замінив на рік іспитового терміну.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus