USD 41.12 41.60
  • USD 41.12 41.60
  • EUR 41.15 41.60
  • PLN 10.26 10.50

Волинянку оштрафували за шантаж коханки її чоловіка

18 Жовтня 2019 13:29
На Волині жінка хотіла заробити грошей, шантажуючи коханку чоловіка.

В результаті волинянка опинилась на лаві підсудних, де феміда ще й зобов'язала її заплатити моральну шкоду суперниці, йдеться у сюжеті ТРК Аверс.

Так, одна з мешканок Ковеля вирішила своєрідним способом поквитатись із коханкою свого чоловіка. Якось дружина застала свого благовірного в обіймах іншої. Ковельчанка замість того, щоб влаштувати скандал, зазнімкувала ці любощі на свій мобільний телефон.
Пізніше підприємлива пані вирішила, що на зраді свого благовірного можна ще й непогано підзаробити. Отож, знайшовши контакти суперниці, жінка написала їй повідомлення. Ковельчанка пригрозила панянці тим, що осоромить її і викладе фото пестощів з одруженим чоловіком у соцмережі на загальний осуд, або ж не буде цього робити, якщо та заплатить їй тисячу доларів. Саме в стільки підприємлива ковельчанка оцінила своє мовчання.

Коштів жінка не отримала, а тому створила сторінку, на яку викладала пікантні фото.

Коханка виявилася не з лякливих. Тому, зібравши всі докази, звернулась із заявою в поліцію та подала на свою кривдницю до Ковельського міськрайонного суду, звинувативши свою опонентку у вимаганні.

Фото з інтернету зникли, а фейкову сторінку заблокували. Однак ця пригода з інтимом на цьому не завершилась. Суд став на бік коханки, а одружену жінку визнав винною й постановив позбавити її волі на 2 роки. Більше того, з жінки, яка хотіла заробити грошей на інтимних світлинах суперниці, суд присудив на користь потерпілої стягнути майже 40 тисяч гривень.

З таким вироком ковельчанка не погодилася й подала апеляційну скаргу. У Волинському апеляційному суді вирішили змінити попередній вирок на більш м'який – 2 роки умовно. Моральну шкоду коханці чоловіка жінка все ж таки буде змушена виплатити.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Ігор Показати IP 18 Жовтня 2019 13:42
Як гарно наше правосуддя захищає погане, і забороняє добре
Євробидло до Ігор Показати IP 18 Жовтня 2019 14:51
Шо ти пишеш оленю? Зрада - це не адміністративна і не кримінальна відповідальність. А шантаж і вимагатєльство - так.
Анонім до Євробидло Показати IP 19 Жовтня 2019 20:48
Чому,я думаю можна було б щось придумати,моральну компенсацію відсудити,а тут саме попало.Не вміють наші люди думати,тим більше судитись,закони для людей,а інсктинти для тварин.Рано,не доросли ми до європи.
Иван до Ігор Показати IP 18 Жовтня 2019 15:05
На то оно и правосудие, что не даёт оценку плохое-хорошее, эмоции тут ни при чём, фемида больше смотрит на подсудность действий подсудимого.
Анонім до Иван Показати IP 18 Жовтня 2019 18:32
Вибачайте за мінус. Помилково. Все правильно сказали. Зрада - з точки зору закону - не злочин. А шантаж і вимагання - злочини. Жінка після побаченого вирішила заробити на зраді і помститися. А полюбовниця жіночка не з лякливих. Цим історіям нема кінця.
Власюк Лєна Луцьк Показати IP 18 Жовтня 2019 14:30
Ужас!!!!
Анонім Показати IP 18 Жовтня 2019 16:16
Скоріш за все чоловік був в долі. Ще й позував на камеру.
Андрій Іванович Показати IP 25 Жовтня 2019 14:26
ТО Ж ВІДЕО ПОКАЖІТЬ!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus