USD 41.00 41.40
  • USD 41.00 41.40
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.35 10.48

Волинянка поїхала в сусіднє село і зникла

1 Липня 2019 11:57
78-річна жителька села Колодеже Горохівського району – Мигляс Надія Йосипівна зникла учора, 30 червня, надвечір, коли кіньми поїхала до синів у сусіднє село, але там її так і не дочекалися.

Про зникнення тітки повідомила її племінниця Валентина Довгополюк, пише ВолиньPost.

Жінка розповіла, що у неділю, 30 червня, близько 19 години, Надія Йосипівна виїхала кіньми із села Колодеже в напрямку до села Іванівка, що у Рожищенському районі. Дорогою над лісом вона долала цей шлях приблизно за годину, однак сини, які мали її зустріти «файно справили день молоді», – як каже родичка і помітили, що матері немає тільки зранку наступного дня. Сьогодні, 1 липня, про ситуацію повідомили до поліції.

Пані Валентина розповіла, що Надія Мигляс часто їздила цією дорогою, то ж родичі не припускають, що вона могла заблукати, але просять місцевих поширювати інформацію і допомогти у пошуках 78-річної жінки.

Якщо вам відома будь-яка інформація, закликають невідкладно повідомити її за номерами телефонів: 097-601-90-56 або 102.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Максим Показати IP 1 Липня 2019 12:09
Колодеже в напрямку до села Іванівка, що у Рожищенському районі Це Горохівський район!!! Виправіть будь ласка

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus