USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.75 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Волинянка побила чотирирічну доньку? Правоохоронці розпочали розслідування

3 Жовтня 2023 11:56
Мама так побила палицею чотирирічну доньку, що дівчинка опинилася в лікарні. Таку версію подій розслідують волинські поліцейські. Інцидент стався 29 вересня в селі Красів на Горохівщині. За попередньою інформацією, у дитини були ще й ознаки отруєння.

Правоохоронці з’ясували, що жінка була напідпитку, йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

«Нібито мама палицею побила малолітню дитину. Мама перебувала в стані алкогольного сп’яніння. Її освідували. Результати освідування показали понад два проміле алкоголю в крові. Дитину госпіталізували. За цим фактом розпочато кримінальне провадження», – прокоментував головний спеціаліст сектору комунікації Головного управління Національної поліції у Волинській області Олег Плазовський.

Проведуть судово-медичну експертизу, аби визначити ступінь травм, завданих дитині.

Водночас староста села Красів Тетяна Панасюк зазначила, що матір дівчинки проблем з алкоголем не має. У неї – п’ятеро дітей. Вона – мама-одиначка. Про побиття дитини староста села не чула, а от щодо отруєння дівчинки є припущення; у міськраді вже збирають комісію.
«Комісія збирається. Ми будемо бачити результати того, що сталося. Найімовірніше, дитинка отруїлася ягодами бузини. Про удари я не чула. Це просто чиясь видумка, ймовірно. Просто дитинка лежала і всі казали, що її вдарили. Та дівчинка наїлася ягід і просто впала, бо їй стало недобре», – зауважила староста села Красів Тетяна Панасюк.

Вона додала, що місяць тому до сім’ї навідувалися: «Там дуже хороший брат, дуже хороша братиха. Вони не мають дітей і хотіли би бути опікунами цієї сім’ї. Ця мама молоденька і в неї можуть якісь проблеми виникати. Місяць тому ми приїжджали з депутатом районної ради, заходили, то все було добре. Ну наїлася дитинка тих ягід. Можливо, мама не додивилася».

Що ж сталося насправді? Подробиці інциденту обіцяють розповісти згодом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 3 Жовтня 2023 18:31
ото народ бухає. Такі відморозки плодять дітей, а потім живуть за виплати від держави на цих дітей, діти стають заручниками ситуації . В США ніхто не платить за дітей, а у нас придумали фігню. Я ще розумію, коли держава платить за першу дитину, можливо, молода сім'я,грошей не може заробити, то держава повинна допомагати.
Дід Бідо до Анонім Показати IP 5 Жовтня 2023 07:54
Тобто треба у всьому брати приклад з прогресивних Штатів?)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus