USD 41.50 41.95
  • USD 41.50 41.95
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Волинянка під час обшуку в квартирі побила двох поліцейських: її посадили на 2 роки

21 Квітня 2024 11:03
Два роки за ґратами проведе волинянка, яка побила двох поліцейських під час проведення слідчих дій у її квартирі.

Відповідний вирок ухвалив Ратнівський районний суд.

На лаві підсудних опинилася уродженка селища Ратне Лариса А., жінка розлучена та має третю групу інвалідності.

Як ідеться у матеріалах справи, злочин стався під час проведення обшуку в квартирі обвинуваченої о восьмій ранку. З метою перешкоджання слідчим діям волинянка схопила за волосся слідчу та нанесла їй удар в обличчя. Почувши крики, до жінок підійшов заступник начальника слідчого відділення відділення поліції №2 (сел. Ратне) Ковельського районного управління поліції. Лариса А. схопила його за одяг, вдарила також по обличчі, а потім потягнула за вухо. Обидва правоохоронці отримали легкі тілесні ушкодження.

Читати ще: Волинянка, захищаючи чоловіка, побила поліцейського та роздряпала йому обличчя

Лариса А. свою вину заперечила. Суду жінка повідомила, що торік 27 жовтня зранку під час проведення обшуку в її квартирі вона не спричиняла поліцейським жодних тілесних ушкоджень.

Однак потерпілі правоохоронці дали зовсім інші свідчення, ствердивши, що волинянка таки їх побила.

Свідок дав аналогічні з потерпілими показання. Достовірність слів потерпілих та свідка підтвердилася даними відеофіксації проведення обшуку в квартирі.

Врахувавши усі обставини справи, зокрема негативну характеристику Лариси А. за місцем проживання, суд призначив їй покарання у виді двох років позбавлення волі.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Оооооо Показати IP 21 Квітня 2024 11:50
А чого обшук був?
232 до Оооооо Показати IP 21 Квітня 2024 15:33
Ну так, цікаво бло б, до чого ця "пані" причетна. Якась вона наглухо неадекватна: що ти доб'єшся тим, що нападеш на слідчого під час обшуку? І який зміст заперечувати свою поведінку, якщо за законом обшук обов'язково фіксується на відеокамеру і при цьому присутні ще двоє понятих?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus