USD 41.05 41.35
  • USD 41.05 41.35
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.45 10.60

Волинянка кинула гранату у власного брата, який спав

5 Квітня 2018 12:09
Жителька Ковеля Волинської області кинула гранату у ліжко рідного брата. Про це повідомляє УНН з посиланням на поліцію.

Подія сталася днями у помешканні, де проживала непрацююча волинянка та її старший брат. 34-річна жінка в стані алкогольного сп’яніння кинула у ліжко, в якому спав брат, вибуховий пристрій. Поліція припускає, що це була граната РГД-5.

Звідки вона була у жінки, встановлює слідство.

Брат нападниці отримав тілесні ушкодження грудної клітки та кінцівок. Чоловік живий і перебуває у лікарні.

Нагадаємо, 3 квітня у Ковелі в квартирі девятиповерхового будинку пролунав вибух, у результаті якого травмувався 43-річний місцевий житель. Відкрито кримінальне провадження за замах на вбивство.

Жінку затримали у порядку статті 208 КПК України, - інформують у прес-службі волинської поліції.

За цим фактом відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Під час досудового розслідування з’ясувалося, що 33-річна ковельчанка за місцем свого проживання, під час конфлікту, кинула в потерпілого вибуховий пристрій, ймовірно гранту.

«Затриманій оголосили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 15 п. 5 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України. Йдеться про замах на умисне вбивство. Вирішується питання щодо обрання підозрюваній міри запобіжного заходу», – повідомив Іван Тусь, начальник Ковельського відділу поліції.

Кримінальні провадження, розпочаті за ч. 1 ст. 263 та ч. 2 ст. 15 п. 5 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України, тривають.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Анатоль_ Показати IP 5 Квітня 2018 12:55
Я в шоцi!
121 Показати IP 5 Квітня 2018 13:22
Ехо війни((( якщо раніше були ножі та сокири то тепер вбивають гранатами
ммм Показати IP 5 Квітня 2018 13:25
А хтось хоч ЗАЦІкавився, де вона її взяла .??? Тож не просто предмет повсякденного попиту , який є в кожного вдома чи можна придбати в любому магазині.
Цинік Показати IP 5 Квітня 2018 13:41
П'яна баба - це мавпа з гранатою без чеки на пороховому складі біля нафтосховища. Це друга річ, яку треба знати про жіночий алкоголізм. Перша річ - жіночий алкоголізм не лікується. Тому дуже добре дивись на те, хто ти є, і не менш добре - хто біля тебе в житті, чи треба ця людина в ньому.
Лучанин до Цинік Показати IP 5 Квітня 2018 15:16
Отож бо й воно. Головне, щоб таких як ви писак поменше було в житті кожного з нас. Чи ви може святий і безгрішний?
Цинік до Лучанин Показати IP 5 Квітня 2018 17:18
Пан має честь мешкати з жінкою-алкоголічкою? Буває, що скажеш, удачі вам, здоров'я і мужності. Але оскільки головне в вашому житті здійснене (мене в ньому немає) - то все інше вже не так важливо. Впевнений що ця думка надасть вам сил і мотивації під час регулярних "фестивалів".
Ковельське бидло Показати IP 5 Квітня 2018 15:28
Все нормально. Полішуки - вони не церемоняться, був би під рукою гранатомет - то б і з нього шмальнула, як в ГТА Сан Андреас.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus