USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.70 10.84

Волинянка, яка незаконно продавала квартири, відшкодувала понад 2,4 млн податків

1 Квітня 2021 07:20
Волинянка продавала квартири і не сплачувала податків у бюджет.

Про це інформує пресслужба прокуратури Волині.

Волинська обласна прокуратура завершила досудове розслідування у кримінальному провадженні щодо жительки Луцького району, яка боргувала до бюджету понад 2,4 мільйона гривень податків.

Встановлено, що громадянка у 2017 році продавала квартири у не введеному в експлуатацію в законний спосіб багатоквартирному житловому будинку, не сплачуючи при цьому жодної гривні податків у бюджет.

Слідчими податкової міліції ГУ ДФС в області її дії кваліфіковані як ухилення від сплати податків (ч.1 ст. 212 КК України).

Під час досудового розслідування заподіяні бюджету збитки відшкодовано у повному обсязі, відтак до суду скеровано клопотання про звільнення волинянки від кримінальної відповідальності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Хай знає ! Показати IP 1 Квітня 2021 09:02
Якби робила так, як Чорнуха - то такого би не було ! А то - село селом !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus