USD 41.50 41.95
  • USD 41.50 41.95
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Волинян кличуть взяти участь у Всеукраїнському форумі «EcoFuture Of Ukraine»

13 Червня 2024 09:00
20-21 червня у Вінниці відбудеться Всеукраїнський форум для представників молодіжних рад та екологічно-активної молоді «EcoFuture Of Ukraine». Взяти участь у заході кличуть і волинян.

Про це інформує департамент культури, молоді та спорту Волинської ОДА.

Мета форуму – створення платформи для громадськості, експертів, державних органів, та бізнесу задля спільної роботи над стратегіями збереження та оновлення екологічної стійкості в Україні.

Учасники матимуть змогу обговорити можливі шляхи відновлення та захисту природних ресурсів у громадах по всій території нашої країни.

Читати ще: Волинську молодь кличуть взяти участь у таборуванні "Теренова гра Криївка УПА

Зареєструватися можна до 18 червня 2024 року за https:/forms.gle/gwdJ6MpVxU61HhCAA.]покликанням.

У разі виникнення додаткових питань, слід звертатися до відділу регіональної молодіжної політики та підтримки ініціатив молоді управління молодіжної політики Міністерство молоді та спорту України за тел. (044) 284-30-26 або на електронну пошту [email protected].
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus