USD 41.25 41.55
  • USD 41.25 41.55
  • EUR 41.40 41.70
  • PLN 10.56 10.67

«Волиньгаз Збут» – лідер у сфері газопостачання на Волині*

31 Грудня 2020 11:11
2020 рік став переломним для українського газового ринку. З 1 серпня 2020 року в Україні завершився термін дії механізму спеціальних зобов'язань (ПСО). Відтоді держава перестала регулювати ціни на газ для населення й призначати постачальників зі спеціальними зобов'язаннями. На ринок вийшли нові компанії, а споживачі отримали можливість обирати – довіритися їм чи залишитися з надійним звичним постачальником.

Попри зростання конкуренції на ринку газу, «Волиньгаз Збут» залишається лідером у сфері газопостачання в регіоні. Адже чималий досвід у цій справі та лояльність до кожного клієнта відіграє не останню роль.

98% побутових споживачів газу на Волині – клієнти «Волиньгаз Збуту»

Ліцензії на постачання газу отримали понад пів тисячі компаній. Однак ТОВ «Волиньгаз Збут» залишається найбільшим постачальником в регіоні. Нині компанія забезпечує природним газом 98% побутових споживачів блакитного палива на Волині.

«З відкриттям ринку газу ми втратили мінімальну кількість клієнтів. До того ж, нам вдалося збільшити загальну кількість побутових споживачів. Для порівняння: у грудні 2019 року ми постачали газ у майже 249 тисяч домівок волинян, а у 2020 році – у понад 252 тисячі домоволодінь», – зазначає директор ТОВ «Волиньгаз Збут» Микола Тищук.

Не газом єдиним

У липні 2020 року «Волиньгаз Збут» отримав ліцензію на постачання електроенергії. Рішення про видачу ліцензії ухвалила Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг. Тож тепер компанія може постачати юридичним особам та фізичним особам-підприємцям не лише газ, а й електричну енергію.

Індивідуальне формування ціни та графіку оплати, відсутність штрафів за небаланси, персональний менеджер для кожного клієнта. Це те, що пропонує «Волиньгаз Збут» власникам малого і середнього бізнесу, підприємствам та організаціям не тільки Волинської області, а й всієї України.

В новий рік – з надійним постачальником!

2020 рік для всього світу видався складним та багатим на випробування. Карантинні обмеження внесли корективи у життя українців та роботу компаній. «Волиньгаз Збут» зробив усе можливе, щоб волиняни продовжували отримувати якісне обслуговування дистанційно та безпечно. Завдяки постійному оновленню онлайн-сервісів клієнти компанії часто можуть розв’язати газові питання в один клік.

««Волиньгаз Збут» – це насамперед стабільність. Ми з 2015 року безперебійно постачаємо газ у кожну волинську домівку. Зростання конкуренції на газовому ринку лише стимулює нас до розвитку. Ми постійно удосконалюємо сервіси й онлайн платформи. Проводимо акції, щоб споживачі могли планувати та економити свої витрати. Наприклад, в серпні-вересні ми пропонували волинянам придбати газ на зиму за літніми цінами 4,5 – 5,5 грн за кубометр. Цією пропозицією скористалися понад тисячу споживачів. І вони зараз однозначно у виграші. Тобто організація роботи компанії перш за все орієнтована на клієнта», – резюмує Микола Тищук.

Обирайте стабільність! Залишайтеся й у 2021 році з перевіреним постачальником!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
читач Показати IP 31 Грудня 2020 14:22
Купив у серпні газ по 4.49грн.Зимую спокійно.В мене запитання до Шмигаля,чому не закупили по 4,49 субсидіантам та різного типу пільговикам,а тепер їм купують по 9.92???На одних пільгах та субсидіях держава могла б зекономити половину витрачених коштів,які б пішли на пенсії,дороги та інше і Фірташ не мав би надприбутків.Математика для другого класу...
скептик до читач Показати IP 31 Грудня 2020 17:48
там інша математика. пільговикам дають копійки, а от навар між вартістю закупівлі у газовидобуваючої компанії і ціною продажу складає від 100 до 800%. звідси і космічні зряплати у коболєвих і К. а з дурного народу деруть три шкури
Школяр Показати IP 31 Грудня 2020 19:03
Обдиралово...бабульок з дідами поналякували,а вони по привичці ще вважають,що це держ. структура,хоча це звичайні комерсанти.Зараз ціла купа постачальників газу...в яких ціна зараз коливається в межах 7-7.50грн за куб,а не 9-10грн як у них...Розривайте з ними договори і нікого не слухайте...в них вказівка робити все щоб ніхто від них не спригнув..Те що вам будуть розповідати пропускайте повз вуха.Держава також іншим постачальникам компенсовує кошти якщо ви супсидіант...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus