USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.60
  • PLN 10.25 10.50

Волинь зустріла восьмий евакуаційний потяг з Донеччини

Сьогодні 18:59
Черговий евакуаційний потяг з Донецької області прибув на Волинь. Цього разу евакуювалися жителі 12 громад, наближених до лінії фронту, зокрема Покровської, Торецької та Сіверської. Всього – 73 жителі Донеччини, серед них 21 дитина та сім осіб з інвалідністю. Люди також взяли з собою домашніх улюбленців, адже в евакуаційних потягах дозволено перевозити тварин.

Про це повіомили у Волинській ОВА.

На Волині донецькі родини традиційно зустріли працівники обласного управління Державної служби надзвичайних ситуацій, соціальні працівники, психологи та поліцейські. Співробітники ДСНС супроводили людей від вагонів евакуаційного потяга до автобусів та надали психологічну допомогу тим, хто її потребував.

Читати ще: Ще понад 80 жителів Донеччини евакуювали на Волинь

Прихисток донеччанам запропонували громади Камінь-Каширського району. Загалом у липні Волинська область прийняла 263 вимушено евакуйованих жителів донецьких громад, серед них безпечний дім змушені були шукати 59 дітей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus