USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

«Присвячую перемогу нашим воїнам»: Волинь знову відвідав стронгмен-рекордсмен Олексій Новіков

19 Серпня 2022 18:09
Український стронгмен Олексій Новіков вдруге навідався на Волинь і вдруге – з найвищими нагородами. Місяць тому 26-річний силань учергове підтвердив свій чемпіонський титул на змаганнях Strongman Classic у Лондоні.

Про це повідомили у Волинській обласній раді.

Тепер же в американському Денвері стронгмен встановив одразу два світових рекорди: у становій тязі Hummer Tire він осилив 549 кілограмів, а також 8 разів за хвилину витиснув 110-кілограмову гантель.

«Я присвячую свої перемоги та рекорди нашому хороброму українському воїнству», – наголосив Олексій Новіков.

Під час кожних міжнародних змагань він закликає спортсменів та вболівальників донатити на Збройні сили України, які стримують світове зло. Він і сам всі свої призові жертвує на користь захисників.
Читати ще: Луцьк відвідав найсильніший чоловік світу

Зі встановленням одразу двох світових рекордів найсильнішого чоловіка світу привітав голова Волиньради Григорій Недопад.
Олексій Новіков учергове подякував Григорію Недопаду та засновнику благодійного фонду «Добра справа» Юрію Сливі за організаційну підтримку його закордонних спортивних турне.

Він також запропонував ідею провести у Луцьку дружній благодійний турнір зі стронгмену за участі спортсменів країн, які допомагають Україні у боротьбі з агресором. Попередню згоду уже дали стронгмени Великобританії, США та Латвії.

За пропозицією Григорія Недопада змагання планують приурочити до Дня захисника України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus