USD 41.20 41.60
  • USD 41.20 41.60
  • EUR 41.25 41.60
  • PLN 10.35 10.50

«Волинь» перемогла «Зірку»: 3:1

3 Листопада 2018 19:00
У 16 турі Першої ліги Чемпіонату України «Волинь» перемогла ФК «Зірка» з рахунком 3:1.

Матч відбувся 3 листопада на стадіоні «Авангард».

Про це повідомляють на сайті ФК «Волинь».

Головний суддя матчу - одесит Геннадій Серпутько. Матч «Волині» він обслуговував уперше.

На матч проти «Зірки» Андрій Тлумак зробив деякі зміни у стартовому складі. Дві з них виявилися вимушеними – замість дискваліфікованого Валерія Болденкова у центрі захисту готовий був грати Сергій Петько, а на лівому фланзі оборони через пошкодження Івана Цюпи грав молодий Олександр Климець (забігаючи наперед – відіграв досить надійно). На вітрі атак цього разу вийшов Ігор Карпенко, а Андрій Яковлєв залишився у резерві на користь ще одного центрального півзахисника – Василя Курка.

У дебюті матчу гості попри статус аутсайдера протистояння намагалися гостро відповідати на наші атаки. Від «Волині» було багато флангової активності, з якою до пори до часу оборонці «Зірки» справлялися. Тож не дивно, що перші дійсно серйозні гольові можливості у наших футболістів почали з’являтися лише у середині першого тайму.

А у центрі уваги в обох випадках був Младен Бартулович. Спочатку хорват завдав удару з ходу, який пролетів повз дальній кут воріт Романа Льопки, а потім уже сам голкіпер гостей виручив команду після удару хорвата з лінії карної зони та встиг випустити з рук добивання, щоправда, у тому епізоді таки розібралися захисники. Міг забивати Сіаваш Хагназарі – однак шикарний простріл з правого флангу замкнув ударом повз ворота. Як виявилося – рикошетом від захисника.

А далі Младен Бартулович подав кутовий, Міха Горопевшек виграв верхову боротьбу у захисників «Зірки» і нарешті відкрив рахунок у грі – 1:0. Волиняни мали ще декілька моментів для взяття воріт, однак удари Кожанова та Непляха не стали гольовими, тож перший тайм завершився мінімальною перемогою «Волині».

Після перерви «Хрестоносці» продовжили тиснути на ворота суперника: то Карпенко не дотягнеться до прострілу Сімініна, то Хагназарі з лінії штрафного майданчика ударить не надто сильно, то Неплях сміливо прорветься по центру, і таки проб’є, однак неточно. Перший супермомент мав Карпенко, який після подачі Сімініна випередив голкіпера, однак ударом головою спрямував м’яч повз ближній кут воріт.

Молодий нападник «Волині», утім, таки дочекався свого шансу – після ще однієї подачі Кожанова з кута поля він виграв боротьбу на ближній стійці та головою переправив «кулястого» у ворота – 2:0.

Андрій Тлумак не став посилювати оборону, а навпаки – випустив у атаку ще й Дмитра Козьбана, а потім відбулося довгоочікуване повернення на поле Олега Герасимюка, який одразу ж отримав від Сімініна капітанську пов’язку. І волиняни могли забивати утретє, однак після навісу Кожанова та паніки у карній зоні «Зірки» ані Карпенко, ані Сімінін переправити м’яч у ворота не змогли.

А далі гості несподівано забили, підловивши на помилці наш півзахист – Данило Кондраков, вийшовши віч-на-віч з Віталієм Недільком, упевнено перекинув його – 2:1.

Уже за якісь дві хвилини він міг забивати й вдруге, однак після флангової передачі Олексія Збуня його удар з центру карної зони наш голкіпер відбив! Можливо, саме цей момент став вирішальним у матчі – через три хвилини волиняни заробили кутовий, який знову став гольовим. Подача… звісно ж, Кожанова, знайшла у штрафному майданчику голову Міхи.

Удар словенця прийняла на себе поперечина, однак після добивання Козьбана суддя вказав на центр поля – Льопка на пару із захисником діставали м’яч уже з-за лінії воріт – 3:1.

Останню чверть години матчу волиняни упевнено відіграли, втримавши переможний рахунок та як мінімум до наступного ігрового дня вийшовши на першу сходинку турнірної таблиці Першої ліги!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Парамон Показати IP 5 Листопада 2018 12:35
Цікавий опис матчу, ось тільки не бачу статистики по "гірчичниках"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus