USD 41.20 41.52
  • USD 41.20 41.52
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.80 10.95

«Волинь» зіграє відкладений поєдинок з «Прикарпаттям»: анонс матчу

12 Травня 2021 14:49
Сьогодні на луцькому стадіоні «Авангард» відбудеться матч 14 туру Першої ліги «Волинь» – «Прикарпаття» Івано-Франківськ.

Початок протистояння - об 17.00 год. Пряма трансляція – ТРК «Аверс» і YouTube, повідомляє пресслужба футбольного клубу.

«Волинь» та «Прикарпаття» нарешті зіграють поєдинок, який повинен був відбутися ще 20 листопада, однак був відкладений у зв’язку із масовим захворюванням на Covid-19 у складі гостей.

«Прикарпаття» не дуже добре розпочало футбольну весну та встигло навіть опуститися перед попереднім туром до зони вильоту в Першій лізі. Утім, після відставки Руслана Мостового підопічні виконуючого обов’язки Олега Рипана досить несподівано -

перемогли «Агробізнес» – 2:1. А загалом команда й до того мала досить непоганий бойовий склад, який взимку підсилили ексволиняни Анатолій Ульянов та Василь Курко, тож і у звітному матчі, незважаючи на дискваліфікацію Василя Цюцюри, гості намагатимуться забрати потрібні очки у ще одного суперника з верхньої частини турнірної таблиці чемпіонату.

«Волинь» після більш-менш успішного березня дещо загальмувала у чемпіонаті. Особливо розчарувалися підопічні Василя Сачка у останньох трьох іграх – після нічиєї з «Альянсом» (2:2) були дві незаплановані поразки від «Полісся» (0:1) та «Авангарду» (1:2), які суттєво відкинули «Хрестоносців» назад у боротьбі за найвищі місця таблиці. Як наслідок, перевага над іншими командами за втраченими очками протягом останніх турів розтанула, і тепер уже «Волині» потрібно не лише перемагати в кожному матчі, а й сподіватися на осічки конкурентів. Але ж надія вмирає останньою – то чому б вчергове не повернути її у домашньому поєдинку?

Матч, як і попередні, відбудеться із глядачами на трибунах. Нагадуємо, що квитки на гру можна придбати ТІЛЬКИ ОНЛАЙН ЗА ПОСИЛАННЯМ! Не забувайте, що обов’язковими умовами відвідування матчів є температурний скринінг при вході на стадіон, використання засобів індивідуального захисту (масок, респіраторів), а також дотримання санітарної дистанції під час перегляду поєдинку.

Протягом двох попередніх сезонів «Волинь» неодмінно перемагала «Прикарпаття» у чемпіонаті Першої ліги – 1:0, 3:1, 3:2, 2:1. Утім, на старті цього сезону команда з Івано-Франківська переламала неприємну традицію та у дещо скандальному матчі вибила «Хрестоносців» з Кубка України – 0:1.

Звісно ж, не можемо пройти повз цілу плеяду ексгравців «Волині» у складі «Прикарпаття»: серед них – Ростислав Волошинович, Ярослав Конкольняк, Валерій Сад, Василь Курко, Анатолій Ульянов, які виступали за «Волинь» ще минулого сезону, Сергій Мелінишин, а також Святослав Барасюк, який захищав ворота «Волині» U-19. А от найкращий бомбардир «Хрестоносців» Богдан Оринчак протягом довгого часу був лідером «Прикарпаття», як і Владислав Приймак.

Головний арбітр зустрічі – Євген Цибулько із Черкаської області. На початку сезону він обслуговував гостьовий матч «Волині» проти «ВПК-Агро» (1:1). Асистенти арбітра – Микола Близнюк (Харків), Ростислав Якимик (Львів). Резервний арбітр – Сергій Подригуля (Луцьк). Спостерігач арбітражу – Михайло Митровський (Ужгород).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus