USD 41.30 41.70
  • USD 41.30 41.70
  • EUR 41.35 41.65
  • PLN 10.80 10.93

«Волинь» зіграє на виїзді проти київської «Оболоні»: історія протистояння

21 Травня 2021 10:08
Боротьба у Першій лізі продовжується – усі матчі 27 туру відбуватимуться в один день. А одним із центральних буде поєдинок у Києві, де місцева «Оболонь» зустрінеться проти нашої «Волині».

Початок матчу - о 18.00, пряму трансляцію можна буде подивитись на YouTube, повідомляє пресслужба клубу.

Ще восени «Оболонь» була серед найближчих сусідів «Волині» в таблиці Першої ліги. Такою вона залишається і зараз, однак при цьому футбольну весну у виконанні «Пивоварів» не назвеш вдалою. Непогано розпочавши другу частину чемпіонату України, «зелено-білі» суттєво здали у результатах – з останніх п’яти ігор вони набрали лише одне очко, причому ще до крайнього поєдинку замість Павла Яковенка команду знову очолив виконувач обов’язків та багаторічний гравець клубу – Валерій Іващенко. Можна не сумніватися, що на Луцьк і при глядачах на «Оболонь-Арені» господарі будуть злими і не добрими, і намагатимуться будь-що досягнути позитивного результату.

«Волинь» зуміла викарабкатися із серії невдач – в домашніх стінах підопічні Василя Сачка зуміли здобути дві перемоги над «Прикарпаттям» і «Гірником-Спортом» з однаковими рахунками – 2:0. Приємно, що свої дебютні голи за нашу команду в цьому сезоні забили Мішель Нкололо та Богдан Кобзар. В’ячеслав Шарпар, окрім своїх диригентських обов’язків, проявив себе і як бомбардир, а Богдан Оринчак у суперечці голеадорів займає достойне місце з показником у дев’ять забитих голів. В будь-якому разі, ці футболісти пам’ятають, як перемагати «Оболонь», тож готові повторити це ще раз протягом нинішнього сезону.

Історія протистоянь обох команд почалася у сезоні 2017-2018 – тоді «Волинь» двічі обіграла «Оболонь» (2:0, 1:0). Наступного сезону на шокову домашню поразку (2:4), «Хрестоносці» з таким самим рахунком відповіли у Києві (4:2). У попередньому сезоні в столиці команди розійшлися миром (0:0), а у Луцьку гол Дениса Кожанова вирішив підсумок дуелі на користь нашого колективу – 1:0. Ну і в першому колі цього сезону «Волинь» завдяки «дублю» Богдана Оринчака здобула перемогу – 2:1.

До слова, один з лідерів нинішньої «Оболоні» – молодий атакувальний півзахисник Артур Мурза – минулого сезону також виступав у складі «Волині», тож, якби не дискваліфікація, виходив би на матч з особливою мотивацією.

Статистика «Волині» проти «Оболоні»: 7 матчів, 5 перемог, 1 нічия, 1 поразка, різниця 12:7.

Вдома: 4 матчі, 3 перемоги, 1 поразка, різниця 8:6..

На виїзді: 3 матчі, 2 перемоги, 1 нічия, різниця 5:2.

Арбітр матчу – Віталій Маляр (Хмельницький). Асистенти арбітра – Андрій Бахметьєв (Харків), Максим Катющев (Одеса). Резервний арбітр – Сергій Задиран (Київська область). Спостерігач арбітражу – Валерій Криницький (Рівне).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Уболівальник ФК "Вол Показати IP 21 Травня 2021 11:53
Настанова для тренерського штабу та основи гравців ФК "Волинь": кров з носа, але перемогти ФК "Оболонь" в Київі - необхідно.
Чорний археолог Показати IP 21 Травня 2021 11:59
Щось ви не глибоко в історію копнули

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus