USD 41.46 41.80
  • USD 41.46 41.80
  • EUR 41.50 41.70
  • PLN 10.60 10.80

«Волинь» здобула бойову нічию у матчі з «Прикарпаттям»

22 Серпня 2021 22:31
Сьогодні луцька «Волинь» зіграла матч проти «Прикарпаття» в Івано-Франківську і здобула бойову нічию.

Про це повідомляє пресслужба футбольного клубу.

Звітний поєдинок наша команда розпочала без Максима Войтіховського у складі – один з лідерів команди отримав невелике пошкодження перед грою, тож ризикувати ним з перших хвилин тренерський штаб не захотів.

Старт поєдинку пройшов під акомпанемент відчутного тиску господарів на наші ворота – найкращий момент втратив Олег Матушевський, який після кутового ударом головою влучив у поперечину воріт «Волині». А от «Хрестоносцям» вдалося довести до завершення першу свою по-справжньому небезпечну атаку: Олександр Климець увірвався у штрафний майданчик, де його у спину штовхнув Роман Кузьмин. Арбітр вказав на одинадцятиметрову позначку, а Валерій Сад упевнено реалізував вирок арбітра, забивши у ворота колишньої команди – 0:1.

У середині тайму підопічні Альберта Шахова вирівняли гру. Зокрема, Климець з непоганої позиції пробив у руки Івану Піцану, а Максим Сасовський після небезпечного прострілу не зумів переправити м’яч ногою точно у рамку.

А на 29-й хвилині відзначилися уже господарі – після вкидання аута волиняни залишили самотнім на дальній стійці ексгравця «Волині» Ростислава Волошиновича, а той після скидки Романа Барчука без проблем розстріляв ударом з льоту ворота Віталія Неділька – 1:1.

Загалом, до перерви гра відзначалася рівною боротьбою, однак «Хрестоносці» могли забивати наприкінці тайму – Андрій Ляшенко з дуже небезпечного штрафного пробив з рикошетом від захисника вище воріт, а Артур Рябов небезпечно, однак неточно стріляв здалеку після вдалого підбирання.

Другий тайм матчу відзначився більш відчайдушною боротьбою та самовіддачею обох команд. Хоча і вчорашньому імениннику Недільку доводилося знімати м’яч з ноги Олега Леня після чудового прострілу гравців «Прикарпаття», і свіжий Назарій Богомаз стрімко вибігав на ворота суперників, однак ударом з льоту не влучив у рамку господарів.

На останні чверть години у «Волині» вийшов на поле і Войтіховський, який грав якраз нападника, а особливу активність демонстрував невтомний Рябов, який кілька разів брав гру на себе, однак неточно стріляв по воротах дальніми ударами. Утім, найкращий момент в кінці матчу втратили господарі – Неділько прямісінько з «дев’ятки» потягнув «гармату» Назарія Воробчака.

У підсумку, команди розійшлися бойовою нічиєю, і вкотре приємно, що талановита волинська молодь попри потужно щільний графік на початку сезону залишається без поразок у чемпіонаті. Утім, попереду в підопічних Альберта Шахова ще важче випробування – уже 28 серпня в Луцьку «Волинь» прийме харківський «Металіст».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Микола Показати IP 23 Серпня 2021 00:08
Матч доволі хорошим вийшов, нічия для Прикарпаття з Волинню хороий результат, але... Яких пі*арасів ви, волиняни, набрали в ультрас? Хіба кричати дітям що їх маму є*али, це для адекватних, повнолітніх, здорових хлопці норма? Ви або не беріть на виїзди таких опущених клоунів, або взагалі не приїзжайте на виїздні матчі. Позор! Гіршого ультрасу ще не бачив.
Читач Показати IP 23 Серпня 2021 04:36
Знову нічия. Так тримати. За цей сезон один виграш і 29 нічиїх, може з першої ліги не вилетить.
Уболівальник ФК "Вол Показати IP 23 Серпня 2021 08:42
Молодці волиняки. Тепер треба готуватись до поєдинку з ФК "Металіст". Не просто буде грати з харківчанами, але 28 серпня п.р. вдома на стадіоні "Авангард" необхідно буде проявити бійцівський характер проти одного із лідерів Першої Ліги. ФК "Волинь" вперед до перемог!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus