USD 41.20 41.65
  • USD 41.20 41.65
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.26 10.50

«Волинь» запустила оригінальний флешмоб на підтримку 16 команд в УПЛ

7 Червня 2019 17:54
У «Волині» записали відеоролик на підтримку формату Прем’єр-ліги з 16 командами, пише канал 24.

«Три дні минуло від захоплюючого і атмосферного західноукраїнського дербі (з «Карпатами» 0:0 – прим.). А попереду його друга і вирішальна частина цього сезону. Шкода, що хтось із учасників такого протистояння ми, напевно, не зможемо побачити в Прем’єр-лізі», – сказано у зверненні клубу.

«Волинь» уже давно підтримує ідею розширення елітного дивізіону і повернення чемпіонату до колишнього, більш конкурентного, рейтинговому та цікавого формату. А оскільки в українському футболі час флешмобів – свій почали і волиняни.

Луцький клуб передав естафету «Дніпру-1». Стиковий матч з «Карпатами» за право грати в УПЛ відбудеться 8 червня.

Спорт 24 писав, що у грудні 2018 року представники клубів Прем’єр-ліги на Загальних зборах УПЛ в Києві не підтримали зміни в регламенті Ліги в питанні збільшення команд-учасниць змагань. Більшість представників клубів проголосувало за збереження 12 команд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus