USD 41.10 41.50
  • USD 41.10 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.55 10.75

Волинь відзначила 33-тю річницю Незалежності України

Сьогодні 13:20
24 серпня Україна відзначає найбільше державне свято – День Незалежності. Саме цього дня 33 роки тому Верховна Рада України ухвалила історичний документ виняткового значення для долі українського народу – Акт проголошення незалежності України.

Головні урочистості з нагоди свята відбулися в обласному центрі поблизу пам’ятника «Борцям за волю та незалежність України», повідомляють у Волинській ОВА.

Участь у заході взяли керівництво області, міста, представники депутатського корпусу та громадськості краю.

«33 роки незалежності продемонстрували світу, що Україна відбулася як держава, здатна утверджувати демократичні цінності, відстоювати свободу та гідність, захищати свій суверенітет і територіальну цілісність», – зазначив ведучий дійства.
Аби вшанувати подвиг борців за волю та незалежність України усіх поколінь, поклали квіти та схилили голови у пошані перед нашими Героями.
Читати ще: День Незалежності для українців – найважливіше із нерелігійних свят. Опитування

Священники Православної церкви України на чолі з митрополитом Луцьким і Волинським Михаїломвідслужили молебень за державу, її воїнів та усіх українців.
Окрім того, зразковий ансамбль танцю «Вертуни» Боратинської територіальної громади виконав хореографічну композицію «Ми з України».

Насамкінець відбулося спільне виконання Державного Гімну України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus