USD 41.46 41.80
  • USD 41.46 41.80
  • EUR 41.50 41.70
  • PLN 10.60 10.80

«Волинь» вдома приймає «Ужгород»: анонс матчу

13 Серпня 2021 07:40
Сьогодні луцька «Волинь» приймає вдома футбольну команду «Ужгород». Початок гри – об 18.30 год на стадіоні «Авангард».

Про це повідомляє пресслужба клубу.

Підопічні Михайла Іваниці поки ніяк не можуть увійти в ритм нового дивізіону, програвши усі три стартові поєдинки Першої ліги. Хоча при цьому, недооцінювати «Ужгород» ні в якому разі не можна – поряд з талановитою закарпатською молоддю про себе готовий нагадати як наддосвідчений найкращий бомбардир Другої ліги минулого сезону Адріан Пуканич (13 голів), так і Віктор Ряшко (8 голів) або ж добре знайомий волинянам новачок гостей Віктор Хомченко, який уже забивав цього сезону за нову команду. А самі гравці «Ужгорода» намагатимуться саме в Луцьку перервати свою смугу невдач у дебютному першоліговому сезоні.

«Волинь», навпаки, на початку сезону приємно дивує. У перших трьох іграх підопічні Альберта Шахова не зазнали жодної поразки – а серед цих матчів були нелегкі виїзди до Волочиська та Сум. В останньому з них наша команда вдруге поспіль зіграла на нуль, а Олександр Черновувійшов до символічної збірної туру від «Спорт Арени» (яка, до речі, в жодному з турів поки не обходилася без «хрестоносців»). При цьому, лише реалізація завадила волинянам розраховувати у грі проти «Альянсу» на щось більше. Загалом, у команді панує позитивний настрій, який разом із підтримкою рідної публіки талановита луцька молодь намагатиметься перетворити у гарний результат!

Нагадаємо, що придбати квитки на гру можна ТІЛЬКИ ОНЛАЙН ЗА ПОСИЛАННЯМ! При цьому варто пам’ятати, що обов’язковими умовами відвідування поєдинків є температурний скринінг при вході на стадіон, використання засобів індивідуального захисту (масок, респіраторів), а також дотримання санітарної дистанції під час перегляду гри. Вхід на територію стадіону відбуватиметься виключно через центральні ворота з боку проспекту Василя Мойсея.

Між собою команди зустрічатимуться уперше, хоча у попередньому сезоні з «Ужгородом» у Другій лізі змагалася «Волинь-2»: тоді на виїзді наша команда поступилася (0:3), а у домашньому матчі зіграла унічию (1:1), позбавивши суперників права зіграти у суперфіналі Другої ліги. Свій дебютний і поки що єдиний професійний гол у складі волинян тоді забив Денис Теслюк.

Ще одним цікавим фактом напередодні матчу стане ймовірна участь у ньому ексфутболіста «Волині» Віктора Хомченка.

Очолить бригаду арбітрів у цьому поєдинку Олег Когут із Тернополя. Минулого сезону він вперше працював на матчі «Волині»: тоді у Луцьку наша команда несподівано поступилася краматорському «Авангарду» (0:1).

Асистенти арбітра – Ростислав Якимик (Львів), Олександр Лапицький (Київ). Резервний арбітр – Володимир Журибіда (Луцьк). Спостерігач арбітражу – Андрій Валенко (Львів).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Уболівальник ФК "Вес Показати IP 13 Серпня 2021 08:09
Рахуєте, що ФК "Ужгород" аутсайдер Першої Ліги. Я так не рахую, цей аутсайдер ще такий бій на футбольному полі Луцька покаже у поєдинку з ФК "Волинь", що мало не покажеться. Щось мені інтуіція підказує, що наш футбольний клуб "Волинь" програє сьогодні ФК "Ужгород".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus