USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.25 41.60
  • PLN 10.35 10.50

«Волинь» у контрольному матчі перемогла «Забороль». Фото

8 Липня 2021 14:48
«Волинь» у рамках підготовки до сезону Першої ліги провела черговий контрольний матч. Цього разу на «Підшипнику» лучани прийняли учасника чемпіонату Волинської області «Забороль». «Хрестоносці» лише наприкінці гри зуміли вирвати перемогу – 3:2.

Старт першого тайму був доволі рівним, попри те, що лучани більше володіли м‘ячем, моментів вони не мали. Лише в середині тайму господарі почали ствоювати небезпеку поблизу воріт гостей.
А наприкінці сорокап‘ятихвилинки «хрестоносці» двічі розписалися у воротах учасника чемпіонату Волині: спочатку після пасу Миронюка забив Ольхович, а у другому взятті воріт футболісти помінялися ролями – Ольхович віддав, а Миронюк забив. Обидва голи «Волинь» забила з меж карного майданчика.
На початку другого тайму «Забороль» скоротив відставання у рахунку, реалізувавши пенальті, яке арбітр призначив за гру рукою захисника «Волині» у власному штрафному.
Після забитого голу заборольці відчули впевненість і мали ще один момент для взяття воріт, але не влучили у дальній кут воріт Коркодима. Проте гості «Підшипника» все ж зуміли зрівняти рахунок наприкінці гри, забивши зі штрафного – 2:2.

Але крапку в грі все ж поставила «Волинь»: Миронюк підхопив м‘яч перед карним майданчиком та поцілив прямісінько в кут, оформивши дубль – 3:2.
Сьогодні лучани проведуть ще один контрольний матч на «Авангарді» з хмельницьким «Поділлям», початок о 16.00.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото автора
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Бенксі Показати IP 8 Липня 2021 14:59
Одні селяни перемогли інших селян
Дідо до Бенксі Показати IP 8 Липня 2021 16:38
Заборольські негри?
Фан Показати IP 8 Липня 2021 15:56
Один з нападаючих "Волині" у цьому матчі забив два м'ячі - один з них знайшли у буряках, а другий дотепер шукають і знайти не можуть !
Народна прокуратура Показати IP 8 Липня 2021 16:59
Оце рівень!!! А понтів, ніби з "Манчестер юнайтед" змагались
Ого Показати IP 8 Липня 2021 17:10
О , ось таку статтю вже цікавіше читати бо це рівень теперішньої команди Волинь.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus