USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Волинь та Рівненщина отримали медикаменти з Німеччини. Все відправлять на передову

18 Квітня 2022 17:10
Гуманітарний вантаж з необхідними медикаментами надійшов до Волинської та Рівненської областей. Кровоспинні, знеболюючі, жарознижуючі препарати будуть передані бійцям Збройних сил України та лікарням, які перебувають в найбільш гарячих точках нашої країни.

Вантаж з медикаментами зібрала українська діаспора з німецького міста Росток та компанія Apothekerohnegrenzen на чолі з власником Моріцом Гроше. Цінний вантаж прибув на склади Волинської та Рівненської областей. Його доставку оплатив Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом».

«Від Волинської військової адміністрації хочемо подякувати Моріцу Гроше та компанії Apothekerohnegrenzen за допомогу, яка надана нашим військовим і буде передана на передову. Сподіваємось на подальшу співпрацю», - зазначила заступниця голови Волинської ОВА, очільниця Координаційного центру Мирослава Якимчук.
Читати ще: На Волині діють координаційний і комунікаційний центри. Функції, контакти

Серед медикаментів – кровоспинні та жарознижуючі препарати, антибіотики, коагулянти, знеболююче, гормони, анестетики, ізотонічний розчин. Як зазначають у військовій адміністрації, увесь вантаж, який надійшов на Волинь і на Рівненщину, поїде далі, на передову. Його розподілять на ЗСУ та лікарні, які цієї допомоги потребують.

Читати ще: «Я не втомлюся дякувати волонтерам і благодійникам», - очільниця Координаційного центру Волині Мирослава Якимчук
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus